Cristina Șișcanu, truc genial pentru mămici. Cum își ține fiica departe de telefonul mobil

Cristina Șișcanu, truc genial pentru mămici. Cum își ține fiica departe de telefonul mobil
Cristina Siscanu, truc genial pentru mamici, cum isi tine fiica departe de telefonul mobil

Copilul tău petrece foarte mult timp cu ochii în ecranul de la telefon și nu știi cum să-l dezveți de acest obicei? Cristina Șișcanu vine în ajutorul tău. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a dezvăluit secretele, la televizor. Cum își ține soția lui Mădălin Ionescu fiica departe de telefonul mobil.

Cristina Șișcanu, truc genial pentru mămici

În cadrul emisiunii „Mămici cu lipici” de pe Antena Stars, Cristina Șișcanu le-a explicat tuturor mămicilor care este trucul pe care vedeta îl folosește pentru a o convinge pe fiica ei Petra să nu mai stea, atât de mult, cu ochii în telefon.

Soția lui Mădălin Ionescu susține că a descoperit un joc interactiv pentru a-i distrage atenția fetiței sale de la desenele animate pe care le urmărește, de obicei, pe Youtube. Mai mult de atât, diva încurajează toți părinții să găsească modalități prin care să petreaca mai mult timp alături de prichindeii lor.

„Traficul e foarte aglomerat în București și de multe ori copilul se plictisește dacă ești cu el în mașină și mă gândeam ce putem face. M-am documentat pe Internet și am găsit un joculeț ca să o atrag pe Petra, că nu vreau să stea numai pe telefon.

Asta ar fi o soluție simplă: copilul și-a deschis telefonul, se uită la desene, dar vreau să o scot din starea asta și nici să nu adoarmă că apoi se culcă noaptea târziu. A fost un joculeț interesant, i-a plăcut și ei. Aveam vreo trei jocuri în plan, dar ei i-a plăcut foarte mult jocul cu animăluțe, să ghicim animalul.

Eu cred că sunt foarte importante acest activități. Pe lângă faptul că astfel copilul își dezvoltă și limbajul și atenția și învață să descrie un animal, pe de altă parte, mai și interacționezi cu el ca mamă. Practic, construiți niște lucruri împreună. Un joc de genul acesta te apropie foarte mult”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se gândesc să facă al doilea copil

Acum ceva timp, Cristina Șișcanu le-a povestit finilor ei, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, că ea și soțul ei Mădălin Ionescu se gândesc, serios, la venirea pe lume a unui alt copil. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că ea și partenerul ei și-ar dori să devină, din nou, părinți.

Discuția a început după ce fiica Gabrielei Cristea a întrebat de ce micuța Petra nu are și ea o soră sau un frate cu care să se joace. Astfel, Cristina Șișcanu i-a explicat fiicei sale că ar putea avea, în viitorul apropiat, o surioară sau un frățior.

„Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI