Cristina Șișcanu, primele declarații despre al doilea copil. Soția lui Mădălin Ionescu: ”Nu mai avem timp”

Cristina Șișcanu, primele declarații despre al doilea copil. Soția lui Mădălin Ionescu: ”Nu mai avem timp”
Cristina Șișcanu, primele declarații despre al doilea copil. Soția lui Mădălin Ionescu

Cristina și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trei copii, doi dintr-o căsnicia anterioară a prezentatorului TV și unul al cuplului. Aceștia se gândesc să-și mărească familia. „Nu mai avem timp de gândire”, a spus jurnalista întrebată despre al doilea copil.

Cristina Șișcanu a făcut primele declarații despre al doilea copil. Ea și Mădălin Ionescu se gândesc să devină din nou părinți

Cristina Șișcanu le-a mărturisit finilor Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în ediția de astăzi a emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, că ea și soțul vor să devină din nou părinți. Subiectul a fost deschis de către interlocutori, după ce fetița lor cea mare i-a întrebat de ce fata Cristinei Șișcanu nu are și ea o surioară sau un frățior, ca în cazul ei.

Copila se referea la un alt micuț de vârsta lor, cu care să se joace împreună atunci când cele două familii se întâlnesc. Copiii lui Mădălin Ionescu sunt mari, astfel că joaca a fost lăsată pe alt plan.

Astfel, când cei doi i-au povestit gândurile micuței lor nașei, aceasta a spus că ea și partenerul au de gând să facă și acest pas, mai ales că timpul nu este în favoarea lor.

„Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

S-a împăcat cu Elena Ionescu

Cristina Șișcanu a intrat în vizorul Sânzianei Buruiană și al Elenei Ionescu în emisiunea a cărora parte sunt, împreună cu copiii lor. Între timp, acestea au revenit la sentimente la bune. Elena Ionescu a declarat în cadrul show-ului ”XNS” că a reușit să-și rezolve neînțelegerile cu colega sa de filmare.

„Eee, acum știi cum e? Nu poți să le ai pe toate, dar toate se rezolvă cu înțelepciune. Surprinzător ne-am împăcat. Postul, înțelepciunea, vremurile astea, uneori, tulburi, ne-au adus pace și liniște în sufletele. Eu sunt un om căruia nu-i plac conflictele, sunt un om împăciuitor.

Împăcarea a venit reciproc, așa îmi place să cred și îmi doresc ca acest proiecte să ne unească mai mult și vreau să devenim exemple pentru cei de acasă, pentru că până la urmă despre asta este vorba”, a afirmat cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI