Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au crezut că nu aud bine. Ce a putut să spună Petra, la numai 3 ani

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de ce a putut să spună fiica lor la doar 3 ani

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost surprinși de o replică uimitoare pentru un copil de doar 3 ani. Cum i-a surprins micuța pe părinții săi?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de fiica lor

Vedetele formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de aproape 3 ani care îi surprinde zilnic. Recent, Cristina și Mădălin au fost surprinși de o replică foarte realistă a micuței, într-o discuție cu părinții săi. Fosta prezentatorea de televiziune a vorbit cu aceștia despre cum se nasc copiii. Deși încă extrem de mică, a spus că nu crede în mitul spus de majoritatea părinților care arată că barza îi aduce pe copii.

„Petra, fetița mea are doi ani jumătate și știe că tati pune o sămânță în burtica mamei. Într-o seară a venit și ne-a zis: Mitul cu barza nu se mai aplică copiilor din ziua de azi”, a spus amuzată Cristina, pentru unica.ro.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de fiica lor de numai 3 ani. Ce a putut să le spună Petra?
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși de fiica lor de numai 3 ani. Ce a putut să le spună Petra?

  „Eu sunt «Survivor»”

Amintim că soția lui Mădălin Ionescu a acceptat provocarea vieții sale. Fosta prezentatoare de televiziune s-a implicat într-un proiect foarte important pentru ea, Survivor România. În acest timp, soțul ei se pregătește de plecarea ei și de perioada grea în care micuța lor va fi nevoită să nu o mai aibă pe mamă alături. Acesta este de părere că pentru soția sa este o provocare extraordinară și că este o oportunitate de a-și arăta calitățile și de a-și testa proproiile vulnerabilități.

„Nu îmi este ușor, dar Survivor Romania este provocarea extrema pe care nu am putut sa o refuz! In sufletul meu este furtuna… 😌. Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt Survivor!”
Cristina Șișcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI