Cristina Șișcanu și-a pus fanii în cap când s-a filmat așa. Cum arată rochia care i-a adus critici dure

Cristina Șișcanu și-a pus fanii în cap când s-a filmat așa. Cum arată rochia care i-a adus critici dure
Cristina Șișcanu și-a pus fanii în cap când s-a filmat așa. Cum arată rochia care i-a adus critici dure

Înainte ca pandemia să oprească filmările de la „Bravo, ai stil!”, Cristina Șișcanu făcea parte din categoria concurentelor puternice din show-ul de la Kanal D. Deși abia venită în competiție, a impresionat jurații cu unele combinații vestimentare, chiar dacă de cele mai multe ori nu a primit și un calificativ pozitiv din partea lor. Tot ”Nu ai stil” a primit și din partea fanilor ei, care i-au criticat ținuta purtată de Paște.

Cristina Șișcanu și-a pus fanii în cap când s-a filmat așa

Cristina Șișcanu a petrecut Paștele alături de familia apropiată, date fiind măsurile impuse de autorități. Prezentatoarea TV a și împărtășit câteva dintre momentele de atunci cu fanii. Ea s-a filmat jucându-se cu fiica ei, Petra, în curte. Deși se afla acasă, cum era sărbătoare și cum vestimentația schimbă de cele mai multe ori atitudinea, vedeta s-a îmbrăcat într-o rochie neagră, lungă până în pământ, cu mâneci, a cărui preț se ridică la 317 lei. Ținuta nu i-a impresionat pe admiratorii ei, majoritatea declarându-i că este nepotrivită.

 

View this post on Instagram

 

Hristos a inviat! Tinuta mea: @zenonbrand Tinuta Petrei: @theodorboutique @nextromania

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

„Urâtă rochiță/ Parcă ești vrăjitoare/ Ținuta e urâtă rău/ Te joci de-a vrăjitoarea???AI REUȘIT ??/ M-am speriat puțin când te-am văzut cu acea rochiță. Cum se poartă la mănăstire…Noroc cu Petra că mi-am amintit cine ești ????”, au comentat fanii.

Gafa de la cununia religioasă a Adelinei Pestrițu

Apariția Cristinei Șișcanu la biserica unde s-a cununat religios Adelina Pestrițu a fost aspru criticată de internauți. Ea a purtat o rochie albă, vaporoasă, cu multe volane și despicată în partea de jos. Potrivit tradiției, invitații la nuntă trebuie să evite să se îmbrace în alb, pentru a nu eclipsa mireasa.

„Cam măriciă de tine”, „Prea lună”, „Nu e potrivită pentru nuntă, e aproape albă, ca rochia de mireasă”, „Nu îmi place rochia”, „Rochia e superbă, dar te dezavantajează”, „Nu te avantajează rochia”, „Ridicol să te îmbraci în rochie albă la o nuntă”, au fost câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit de la internauți după ce i-au văzut ținuta.