Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit. Diferența e colosală

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit. Diferența e colosală
Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit?

Cristina Șișcanu a făcut o schimbare uriașă în privința stilului de viață imediat după ce a născut-o pe Petra. Vedeta a devenit cu mult mai atentă la fiecare detaliu după ce fiica sa a venit pe lume. Cum arată acum în costum de baie și cum arăta înainte să slăbească?

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie? Vedeta a slăbit foarte mult

Cristina Șișcanu a trecut testul costumului de baie! Cunoscuta vedetă s-a afișat în toată splendoarea în timp ce se afla în vacanță. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a slăbit enorm în special după ce i-a dat naștere fiicei sale, iar de atunci a continuat să spere la un alt stil de viață.

Cuplul celebrul a bifat câteva peisaje superbe de la Costa de Azur, Portofino, Genova, iar acum se află în localitatea italiană Rapallo. Mămica în vârstă de 36 de ani a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea pe plajă în care era foarte mândră de silueta la care a ajuns și la care încă se menține.

“Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente”, povestea Cristina. Ea a dezvăluit și ce mănâncă zilnic pentru a le ajuta pe doamnele și domnișoarele care o urmăresc.

  • Vezi Galeria FOTO

Cum reușește să se mențină?

Micul dejun este foarte slab în calorii, prânzul este consistent, iar cina e delicioasă și este o alegere pe care oricine ar face-o. Desigur că gustările dintre mese sunt și ele importante pentru că te fac să te simți plin și să nu te gândești la alte pofte.

Prima masă este formată din 35 de grame de cereale integrale cu 250 de ml de lapte și 250 de ml de iaurt cu 2% grăsime sau 1-2 ouă cu avocado sau oricare altă legumă alături de 75 de grame de brânză slabă. O altă alternativă este consumul de ton în suc propriu.

Pentru prânz aceasta alege 150 de grame de carne de pui, curcan sau vită la grătar/cuptor și 200 de grame de salată de crudități care nu este asortată cu niciun dressing. O variantă bună mai este și o bucată de pește de 200 de grame cu legume, dar nu cartofi.

Aceștia trebuie să fie făcuți la abur sau la cuptor, dar fără ulei. Cina este și ea simplă și conține salată asortată cu 200 de grame de brânză slabă sau carne fiartă ori pește la grătar. Amintim că vedeta a subliniat chiar și în cadrul competiției de stil de la Kanal D că nu are formele perfecte, dar aproape întotdeauna s-a simțit perfect în pielea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI