Cristina Ich va naște în curând. Cum s-a dat de gol iubita lui Victor Pițurcă

Cristina Ich va naște cât de curând. Cum s-a dat de gol frumoasa moldoveancă?

Cristina Ich va deveni mamă pentru prima oară! Deși tabloidele i-au laut-o îaninte cu vesta că îi va dărui un moștenitor lui Victor Pițurcă, frumoasa moldoveancă a recunoscut  în cele din urmă și a împărtășit emoțiile din perioada aceasta cu prietenii din online. Modelul a considerat că este mai bine să fie discretă și să păstreze tăcerea în privința copilașului ce urmează să-l aducă pe lume. Când va naște iubita lui Victor Pițurcă?

Cristina Ich va naște în curând

Cu toate că a susținut în nenumărate rânduri faptul că nu se consideră vedetă sau influencer, statuturile acestea au venit odată cu faima sa de pe internet, așa că îi rămân drept etichetă în tabloide. Frumoasa moldoveancă le-a povestit preietenilor din mediul online faptul că a ales cu mult timp în urmă că va părăsi rețelele de socializare în ultima perioadă din sarcină.

Ținând foate mult la imaginea sa, la fel cum ar trebui să o facă orice femeie, nu vrea să fie văzută mai puțin atentă la look-ul său sau dezorientată din punct de vedere emoțional, aflându-se într-o perioadă cu o atât de mare încărcătură. Așa că Ich și-a anunțat fanii acum câteva săptămâni în urmă că nu va mai fi deloc activă atunci când va fi cu un pas mai aproape de întâlnirea dintre ea și băiețelul ei. Zis și făcut! Modelul a postat de curând un mesaj, pe o rețea de socializare, prin care a anunțat că va reveni abia pe 1 noiembrie.

Mesajul Cristinei Ich care arată că se retrage de pe Instagram, astfel că va naște în curând, precum a explicat acum câteva săptămâni
Mesajul Cristinei Ich care arată că se retrage de pe Instagram, astfel că va naște în curând, precum a explicat acum câteva săptămâni

Mod inedit prin care și-a anunțat sarcina

„Nici nu știu ce să scriu…..Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”! Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru”
Cristina Ich 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI