Cristina Ich, momente emoționante aflate astăzi. A început să plângă: totul e public

Cristina Ich, momente emoționante aflate astăzi. A început să plângă: totul e public

Cristina Ich a avut parte de momente cu adevărat emoționante. Frumoașa șatenă a arătat pe Instagram imagini în care a început să plângă. Evident, au fost lacrimi de fericire, căci totul s-a petrecut la botezul fiului ei și al lui Alex Pițurcă, pe nume Noah Alexandru.

Cristina Ich, momente emoționante aflate astăzi

Cristina Ich a i-a făcut un botez ca de basm fiului ei. În momentul în care tatăl ei și-a făcut apariția, aceasta a început să plângă de emoție. Vedeta a făcut publice imaginile pe Instagram în urmă cu puțin timp.

Duminică seara, Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiatul, Noah Alexandru, la Mogoșoaia, iar cadrul pe care l-au ales a fost de poveste. Evident, alături de ei au fost rudele, dar și cei mai apropiați prieteni ai celor doi, care nu au putut lipsi de la marele eveniment. De De altfel, Cristina Ich a publicat mai multe imagini de la petrecere pe rețelele de socializare, iar atmosfera se pare că a fost una pe cinste.

”Sunt emoționată”

„E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”, a spus aceasta, pe Instagram.

Inițial, cuplul dorea să-și creștineze micuțul la un castel din Franța, departe de ochii presei și cu mențiunea că nu va publica nicio imagine de la petrecere: „Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns”, declara Cristina Ich pentru CanCan. Însă, iată că mândra mămică nu a putut să nu le arate fanilor ei ce momente fericite a trăit!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI