Câți ani are, de fapt, Cristina Ich. Și-a ascuns mereu vârsta

Câți ani are Cristina Ich?

Cristina Ich a evitat să răspundă la întrebarea pe care a primit-o cel mai frecvent de când a intrat în showbiz-ul românesc. Nu cu mult timp în urmă, a dezvăluit misterul și le-a satisfăcut curiozitatea fanelor sale. Câți ani are, de fapt, iubita lui Alex Pițurcă?

Câți ani are Cristina Ich? Iubita lui Pițurcă a dezvăluit

Cristina Ich deși este o persoană publică, iar sfaturile ei pentru femei și adolescente o aduc în prim-plan în online de dimineață până seara, aceasta a reușit totuși să țină ascunse multă vreme anumite detalii. Abia târziu s-a aflat de relația sa cu Alex Pițurcă, fanii au luat la cunoștință că va deveni mămică la mijlocul termenului sarcinii sale, iar la fel de mult își dorește să-l țină departe de ochii curioșilor și pe fiul ei. Ca o mămică mândră, nu s-a putut abține din a-l posta pe Noah.

Urmăritoarele sale au așteptat cu nerăbdare fotografii cu micuțul ei, dar și cu ea în perioada sarcinii. Recent, deși a susținut până nu cu mult timp în urmă că nu-l va arăta prea des în online pe nepotul lui Victor Pițurcă, a făcut un colaj cu ea și cu cel pe care l-a adus pe lume pentru a arăta tuturor asemănarea dintre ei. În dreptul ambelor fotografii a scris data la care au fost realizate, așa că toți au aflat într-un sfârșit câți ani are frumoasa care a devenit cunoscută în România odată cu sketch-urile cu BroMania. Frumoasa mămică a făcut anul acesta 33 de ani. 

Câți ani are Cristina Ich?
Câți ani are Cristina Ich?

„Cum să arăți așa?”

„În privirea ta de atunci pot citi același suflet pur de copil care ți-a rămas până în ziua de astăzi și pe care l-ai păstrat dincolo de obstacolele vieții sau răutățile ce te înconjoară… ceea ce este o raritate în zilele noastre. Ești o femeie specială și sunt fericită datorită faptului că învăț zi de zi ceva nou și frumos de la tine”, „Cum să arăți așa superb la 5 ani?”, „Cum? Părinții ei sunt de vină, asta-i clar!”, au fost doar câteva din comentariile la postarea de mai jos a Cristinei Ich.

https://www.instagram.com/p/B_9yyr1jih4/?utm_source=ig_web_copy_link

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI