Cristina Ich și Alex Pițurcă, botez cu fast. Mămica a purtat o rochie semitransparentă, fără sutien FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă, botez cu fast. Mămica a purtat o rochie semitransparentă, fără sutien FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul într-un cadru de basm, cu muzică pentru toate gusturile, oaspeți pe măsură și vestimentații alese. În evidență a ieșit mămică, ce a purtat o rochie semitransparentă, fără sutien.

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiatul. Mămica a făcut ravagii cu vestimentația sa

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiatul, Noah Alexandru, duminică seară, la Mogoșoaia, iar cadrul pe care l-au ales a fost de poveste. Alături de ei au fost rudele, dar și cei mai apropiați prieteni ai celor doi, care nu au putut lipsi de la marele eveniment. Cristina a publicat mai multe imagini de la petrecere pe rețelele de socializare, iar atmosfera pare-se că a fost senzațională.

„E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”, a spus modelul, pe Instagram.

Vedeta a mărturisit tot în mediul virtual că nu se aștepta ca o petrecere de botez să fie atât de greu de organizat, aceasta ocupându-se în mare parte de eveniment, așa că toate planurile pe care le aveau de nuntă vor fi reconsiderate.

Inițial, cuplul plănuia să-și creștineze micuțul la un castel din Franța, departe de ochii presei, cu mențiunea că nu va publica nicio imagine de la petrecere: „Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns”, spunea Cristina Ich pentru CanCan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI