Cel mai bun influencer din România în 2020. O mare surpriză: a luat fața tuturor

Care este cel mai bun infleuncer de la noi din tara

S-a ales cel mai bun influencer din România din acest an, iar săptămâna viitoare va primi premiul ”Romanian Social Media Star of 2020”, la gala E! People`s Choice Awards.

Cel mai bun influencer din România în 2020

Astfel că cel mai bun influencer din România din acest an este nimeni alta decât splendida Cristina Ich, în vârstă de 33 de ani. Aceasta a primit cele mai multe voturi din partea publicului. Prin urmare, Cristina Ich a reușit să le întreacă pe Alina Ceușan, care s-a aflat pe locul doi, dar și pe Bianca Adam – Tequila, care s-a situat pe locul al treilea.

De asemenea, ceilalţi nominalizaţi la categoria ”Romanian Social Media Star of 2020” au fost: Andra Gogan, Cristi Munteanu, Emil Rengle, Mimi şi Vlad Munteanu.

De menționat este că Gala E! People’s Choice Awards pentru decernarea premiilor va fi difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, de către televiziunea E!. Transmisia va începe cu un live de pe covorul roşu, începând cu ora 02:00. Ceremonia propriu-zisă va începe la 04:00.

Ce a declarat Cristina Ich, după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun influencer din România

După ce a aflat că a câștigat premiul, Cristina Ich a transmis un mesaj pentru fanii ei. Aceasta a recunoscut că în urmă cu câțiva ani nu ar fi crezut că ar putea obține o astfel de recunoaștere.

Mai mult, Cristina Ich a afirmat că scopul ei este ca prin conținutul ei online să educe generații, să ambiționeze, dar și să ofere încredere în sine femeilor. Ea a mai spus că chiar și ea mai are de lucrat la aceste aspecte și a explicat de ce.

”Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani, că urmează să câştig la un moment dat un premiu internaţional şi să fiu alegerea publicului, nu aş fi crezut niciodată.

Deşi, prin conţinutul meu din online, îmi doresc să educ generaţii, să ambiţionez şi să ofer încredere de sine femeilor, am înţeles că şi eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată şi iubită”, a spus ea.

Totodată, Cristina Ich a mulțumit pentru toată susținerea și dragostea publicului. Ea a promis că va veni cu proiecte tot mai mari pentru publicul său.

”Am simţit toată susţinerea şi dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulţumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu. Mulţumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate şi experienţă frumoasă!”, a spus Cristina Ich.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI