Cristina ICH, decizie radicală. N-a mai rezistat și le-a spus tuturor: e gata

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase din România. Ea este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii ei și discută diverse subiecte. Recent, partenera lui Alex Pițurcă a avut parte de un moment mai neplăcut. Ea s-a dechis în fața fanilor săi și a povestit că a obosit și nu mai face față multor lucruri din viața ei.

Cristina Ich a clacat. Ce le-a spus fanilor, printre lacrimi

Vedeta le-a povestit oamenilor că a ajuns să nu mai facă aceleași lucruri cu plăcere. Ea s-a referit la activitatea pe care o face pe Instagram și meserie de influencer pe care o are.

Tânăra a spus că deși îi plac banii, nu își dorește să fie condusă de ei. În plus, a spus Cristina Ich, ceea ce la un moment o bucura, acum a devenit un chin. Este obositor, așa că a ajuns într-un punct în care nu își mai dorește să facă asta.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.”, a spus Ich.

În ceea ce privește meseria de influencer, Cristina Ich spune că se simte ca la închisoare.  Deși Instagramul a fost pentru ea o pantă de lansare, acum vedeta nu mai vrea să facă postări și spune că îi e dor să fie liberă.

”Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe Instagram. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de vedetă.

Ea a început să plângă și a povestit că nu este fericită.

„Dându-vă încredere vouă, celor care mi-ați scris că v-am ajutat, mi-am pierdut-o eu. Probabil că e de energie. V-am dat energie, mi-ați luat energia. Și câștigul ăsta trebuie să îl plătești într-un anumit fel și ăsta a fost plata: ți-am dat încredere, mi-ai luat încrederea”, a spus Ich.

Vedeta a mai vorbit despre faptul că de câteva săptămâni a început să fac din ce în ce mai puține story-uri. Ea a explicat că nu se va lăsa condusă de bani.

”Noi am cam uitat să fim oameni. Chiar am uitat. Simți energia oamenilor, simți suferința lor și ce contează că sunt eu ok, dacă oamenii din jurul tău nu sunt ok. Noi ne hrănim cu energia oamenilor din jurul nostru. Nu trăiesc într-un glob. Și eu pot să simt energia voastră”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI