Cristina Ich, criticată de fani pentru o fotografie postată pe internet. A vrut să fie senzuală, însă ce a ieşit i-a deranjat pe internauţi

Cristina Ich, criticată de fani pentru o fotografie postată pe internet. A vrut să fie senzuală, însă ce a ieşit i-a deranjat pe internauţi
Cristina Ich, criticată de fani după ce a publicat o fotografie în care și-a dorit să fie senzuală. Care a fost rezultatul.

Cristina Ich, criticată de fani în termeni duri după ce a publicat o fotografie foarte controversată pe una dintre paginile sale de pe rețelele sociale. Deși în majoritatea aparițiilor partenera lui Alexandru Pițurcă reușește să fure toate privirile, de această dată lucrurile nu au stat cum s-ar fi așteptat. Utilizatorii de pe internet i-au adresat cuvinte dure influenceriței, după ce s-a fotografiat într-o ipostază necorespunzătoare în prezența fiului său.

Cristina Ich, criticată de fani după o apariție controversată

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite influencerițe din mediul online. Totuși, asta nu înseamnă că orice acțiune a sa este trecută cu vederea de către internauți. Deși majoritatea au mesaje de laudă la adresa partenerei lui Alexandru Pițurcă, de această dată unii i-au atras atenția că acțiunile sale au consecințe serioase.

Totul are legătură cu o apariție a influenceriței alături de copilul său. Cristina Ich și Alexandru Pițurcă au un copil în vârstă de aproximativ trei ani, pe nume Noah. Ambii părinți sunt foarte discreți când vine vorba despre rodul dragostei lor. Deși are o activitate intensă pe rețelele sociale, Cristina Ich este rezervată în cazul fiului său.

Influencerița își expune băiețelul în mediul online foarte rar. De cele mai multe ori, chipul copilului nu poate fi observat în totalitate. Noah este extrem de adorabil și toată lumea vrea să vadă fotografii cu el. Numai că ultima imagine în care apare băiețelul nu o pune într-o lumină favorabilă deloc pe mama sa, potrivit unor internauți.

Cristina Ich a publicat o fotografie în care a vrut să pară senzuală. Numai că, pe fundalul fotografiei, apare fiul său. O parte dintre utilizatorii din mediul online i-au atras atenția vedetei că nu a procedat corect. Mai ales în circumstanțele în care un părinte este cel mai influent model pentru micuți.

„Nu vede nimeni problema? Poză în lenjerie și copil în spate?!”

Cristina Ich apare în imaginea publicată pe Instagram, care poate fi vizualizată și în galeria FOTO a acestui articol, într-un costum de baie negru, foarte elegant. Ca de obicei, influencerița a știut să își etaleze toate formele armonioase ale corpului său.

Vedeta a primit multe mesaje dulci din partea internauților care i-au admirat apariția de milioane. Totuși, acestea au fost împletite și cu comentarii negative la adresa mamei lui Noah.

„Nu vede nimeni problema de compoziție a pozei? Poză în lenjerie și copil în spate?!”, s-a exprimat un internaut.

Părerea utilizatorului online care i-a scris Cristinei Ich a fost susținută de mai multe persoane. Unele voci au spus despre materialul postat de partenera lui Alexandru Pițurcă că este „cringe rău”. Alții, în schimb, s-au arătat de partea mamei, lăsând de înțeles că în mediul online există prea multă ură la adresa unor vedete.