Cum arată băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagini cu Noah FOTO

Cum arată băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. Imagini cu Noah FOTO
Bătețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă a împlinit 5 luni

Cristina Ich și Alex Pițurcă arată fatanstic în rolul de părinți! Iată imagini cu Noah, băiețelul lor care abia a împlinit 5 luni! Pe cine moștenește cel mai tare micuțul?

Cum arată băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă?

Cristina Ich i-a dăruit primul copil lui Alex Pițurcă. Deși a ezitat în primele luni să-l arate, acum fanii se pot bucura de câte o poză cu el „scăpată” în mediul online de frumoasa lui mămică. După cum s-a putut observa din fotografii, moștenitorul lui Pițurcă Jr. seamănă foarte tare cu mama lui Ich, lucru pe care l-a mărturisit și ea în online. Acesta se pare a luat ce era mai bun de la fiecare membru al familiei.

Fiul Cristinei Ich a împlinit 5 luni
Fiul Cristinei Ich a împlinit 5 luni

Amintim că tânăra mămică a născut în luna octombrie a lui 2019. „Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri într-una. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru”, a povestit aceasta despre cum l-a anunțat pe iubitul său că va deveni tată pentru prima oară.

Asemănarea dintre fiul și mama Cristinei Ich
Asemănarea dintre fiul și mama Cristinei Ich

Temeri înainte de naștere

Moldoveanca le-a împărtăși tuturor mamelor care o urmăresc în mediul online de fricile pe care le-a acumulat înainte de a naște. Aceasta a și început să plângă pe Instagram din cauza faptului că se gândea că poate nu va fi o mamă bună. Acum, la 5 luni de când a venit pe lume primul ei copil, fanele pot observa nu numai că se descurcă excelent, dar că noul statut o face să radieze.

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”
Cristina Ich

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI