Cristina Demetrescu, previziuni astrale: Zodia pentru care vor curge bani cu nemiluita în următoarea săptămână. E răsfăţata horoscopului

Cristina Demetrescu, previziuni astrale: Zodia pentru care vor curge bani cu nemiluita în următoarea săptămână. E răsfăţata horoscopului
Cristina Demetrescu, previziuni astrale

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrale și a spus care este zodia pentru care vor curge bani cu nemiluita în următoarea perioadă. E răsfăţata horoscopului. Despre ce nativ este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima parte a lunii septembrie. Cine câștigă bani mulți

Cristina Demetrescu a făcut horoscopul pentru prima parte a lunii septembrie. Astfel, potrivit celebrului astrolog, în următoarea perioadă, Mercur retrograd le aduce probleme unor nativi, iar altora le aduce bani mulți.

De asemenea, astrologul a spus care sunt nativii implicați în mai multe probleme pe care cu greu că le vor depăși.

Berbec

Mercur retrograd pică pe Casa Căsătoriei, asta înseamnând că partenerul s-ar putea răzgândi într-o anumită privință. Vă descurcați foarte bine pe parte de muncă.

Taur

Nativii din taur trebuie să fie atenți cu problemele medicale. De asemenea, unii dintre ei pot avea probleme cu legea, însă Venus le aduce surprize în iubire.

Gemeni

Gemenii nu trebuie să facă promisiuni în dragoste, pentru că, după 10 septembrie, se pot răzgândi. Mai bine vă apucați de renovări prin casă, că ați tot amânat.

Rac

Cei născuți în zodia racului trebuie să aibă grijă la niște acte. Acestea se pot pierde și vor avea nevoie de ele. Pe de altă parte, racii pot avea niște discuții terapeutice cu apropiații sau cu cineva de meserie.

Leu

Leii trebuie să fie atenți la problemele pe care le au în comunicare, pentru că s-ar putea să propage vești greșite. Însă, leii au foarte mare noroc la bani.

Fecioară

Nativii din fecioară cheltuie bani pentru arăta bine. Venus îi ajută să-și găsească starea de bine, pierd în greutate, arată bine și se pot îndrăgosti chiar.

Balanță

Cei născuți în balanță sunt secretoși. Sunt liniștiți. Dorm bine, visează frumos și au bună dispoziție. Urmează o perioadă frumoasă pentru ei.

Scorpion

Scorpionii pot avea probleme cu legea, și, în cazul lor, pot exista recidive medicale, la coloană sau la rinichi. Primesc ajutorul unui prieten sau o cunoștință ce poartă uniformă.

Săgetător

Pentru cei născuți în săgetător, Mercur retrograd se află pe Casa Prietenilor. Au discuții cu prietenii sau cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult.

Capricorn

Nativii din capricorn au putea avea probleme cu autoritățile și cu niște autorizații. Chiar și așa, aceștia au chef de vacanță și planifică următorul concediu. Se gândesc deja la Sărbătorile de iarnă.

Vărsător

Vărsătorii se schimbă din punct de vedere spiritual, ideologic, în funcție de cum bate vântul. Primește bani, astfel că se anunță o perioadă profitabilă.

Pești

Peștii cheltuie banii aiurea, însă au noroc în dragoste, ceea ce îi face fericiți. Este posibil să-și găsească jumătatea.

Urmăriți Playtech.ro și pe