Cristina Cioran își externează fetița. Când o să ajungă micuța Ema acasă, de fapt: ‘Avem emoții’ EXCLUSIV

Cristina Cioran își externează fetița. Când o să ajungă micuța Ema acasă, de fapt: ‘Avem emoții’ EXCLUSIV
Cristina Cioran, extrem de fericită. Când o să o aducă pe Ema acasă

În urmă cu o lună și jumătate, Cristina Cioran a născut prematur, la vârsta de 44 de ani, o fetiță, în luna a șaptea de sarcină, care nu cântărea nici măcar două kilograme. Acest lucru i-a determinat pe medici să decidă că micuța trebuie să rămână în spital, într-un incubator, pentru a ajunge la greutatea normală.

Vești bune pentru Cristina Cioran! Micuța Ema o să ajungă acasă, lângă mama ei

Au trecut recent prin momente grele, iar acum sufletul le râde de fericire! Cristina Cioran și iubitul său, Alex, cu care are o relație de mai bine de un an, mai au câteva zile până când își externează fetița. Partenerul de viață al vedetei ne-a spus totul despre ce o să se întâmple cât de curând.

„Suntem bine cu toții, din fericire. Este adevărat, nu ne-a fost ușor, dar uite că am reușit să trecem peste toată această perioadă dificilă din viața noastră! Copilul urmează în câteva zile să îl externăm și sper ca totul să fie bine.

Mergem la spital să o vedem de fiecare dată când putem. Regulile în spitale sunt destul de stricte din cauza COVID-ului după cum știm cu toții. I-am pregătit deja și camera ei. Este toată de culoare roz.

Avem emoții pentru când o să vină acasă și eu și Cristina și cred că și micuța. Este un copil dorit de noi. Este și normal să se întâmple așa.

Eu cred că o să ne descurcăm, chiar dacă avem emoții. Eu mai am un copil dintr-o altă căsătorie și știu în mare parte despre ce este vorba.”, a declarat partenerul de viață al vedetei pentru Impact.ro.

A născut prematur, la doar 29 de săptămâni de sarcină

Înainte de a trece prin tot acest necaz, Cristina Cioran declara public că se simte bine și că este nerăbdătoare să își strângă copilul la piept. Cu toate acestea, sarcina vedetei nu a fost una simplă deloc din cauza unui fibrom care se dezvolta în același timp cu bebelușul.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin.

Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa crește odată cu bebelușul. Va trece!”, a povestit Cristina Cioran când era însărcinată în șase luni, potrivit spynews.ro.

De precizat este și faptul că la acea vreme, când avea doar șase săptămâni de sarcină, Cristina Cioran declara că se simte bine și este implicată în tot felul de activități. Singura ei grijă era că nu se va descurca cu plânsetele bebelușei, după ce va naște. 

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului.

Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare.

Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare.”, a mai declarat Cristina Cioran în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV.