Vești triste despre Cristina Cioran și fiica sa, depistate cu covid-19. Ce le-a spus medicul (exclusiv)

Vești triste despre Cristina Cioran și fiica sa, depistate cu covid-19. Ce le-a spus medicul (exclusiv)
Cristina Cioran și fiica sa au COVID-19: ce le-a spus medicul?

Ce detalii se cunosc despre starea de sănătate a fostei moderatoare de la Acces Direct? Vedeta și fiica ei au fost testate pozitiv cu COVID-19. Cum se simt acestea și ce le-a spus medicul? Iată mărturiile actriței!

Cristian Cioran și fiica sa, depistate cu COVID-10: ce le-a spus medicul?

Cristina Cioran se află în vizorul medicilor, după ce ea și fiica sa au fost depistate cu COVID-19. Cele două sunt internate la spitalul din Medgidia și au primit de curând vești de la specialistul care le supraveghează.

Actrița a declarat că nu se știe pentru câtă vreme vor rămâne în unitatea medicală, dar că vor mai rămâne acolo până în momentul în care micuța se va recupera complet. Din păcate, Crăciunul de anul acesta a prins-o pe blondină la medic.

Cea din urmă va avea mereu o amintire neplăcută atunci când se va gândi la primul Crăciun petrecut alături de primul ei copil. Actrița a mărturisit că ambele se simt bine, iar fanii nu trebuie să se îngrijoreze, ulterior mulțumind tuturor pentru gândurile bune și zecile de mesaje extraordinare pe care le-a primit.

„Fetița mea nu s-a simțit bine”

„Primul nostru Crăciun împreună! În prima zi de Crăciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la Spitalul Județean Constanța. La un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie.

De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă. E a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem!

Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou. Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi”, a fost mesajul scris de Cristina Cioran pe Instagram.

„Important e să fie fata bine”

Vestea tristă este că se pare că și anul nou le-ar putea prinde pe ambele tot în spital. Blondina a declarat că are un salon în care stă singură cu micuța ei și că toate cadrele medicale s-au comportat exemplar. Vedeta se gândește doar la fetița sa și la faptul că și-ar dori să se refacă pe cât de repede posibil.

„Eram la mama, la Constanța. Totul fusese asa frumos. Pe la prânz, fetița a început sa respire greu. Am urcat-o în mașină și am dus-o o la spital. Suntem internate la Medgidia, stăm singure în salon.

Lumea s-a purtat foarte frumos cu noi. Nu știu când ne externează, posibil să stăm și de Revelion, oricum nu aveam nimic aranjat. Important să fie fata bine”, a declarat vedeta pentru impact.ro.