Cristina Ciobănașu, probleme cu noul iubit?! ‘Mereu e nemulțumit’. Ce a deranjat-o pe actriță

Cristina Ciobănașu, probleme cu noul iubit?! ‘Mereu e nemulțumit’. Ce a deranjat-o pe actriță
Cristina Ciobanasu, probleme cu noul iubit Mereu e nemultumit. Ce a deranjat-o pe actrita

Cristina Ciobănașu a avut numai necazuri în ultima perioadă. După ce a avut probleme cu mașina și s-a tăiat într-un ciob, actrița din serialul Adela pare să treacă printr-o cumpănă a relației. Ce s-ar fi întâmplat între ea și iubitul ei, Alexandru Mureșan. Ce au observat fanii vedetei.

De ce s-ar fi supărat Cristina Ciobănașu pe noul ei iubit

Cristina Ciobănașu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute tinere actrițe ale României. Vedeta de la Antena 1 trece printr-o perioadă delicată și dificilă a vieții sale.

Dacă acum câteva săptămâni le povestea susținătorilor săi din mediul online faptul că și-a pierdut un animal de companie și a avut și probleme cu mașina, recent, actrița le-a dezvăluit fanilor săi detalii din intimitatea sa cu Alexandru Mureșan, iubitul ei.

Fosta logodnică a lui Vlad Gherman s-a plâns de faptul că iubitul ei a dat muzica la maximum în mașină, în timp ce Cristina Ciobănașu încerca să le explice admiratorilor problemele pe care le-a avut cu automobilul personal. Gestul iubitului ei a deranjat-o pe actriță, lucru pe care l-a făcut public.

„Voiam să vă povestesc despre ce mi s-a întâmplat ieri, cum am ămas cu mașina în mijlocul drumului, cum m-am tăiat într-un ciob. (…) Nu e nimic grav, dar zici că a fost marți, 13, zi cu ghinion.

Poți să dai mai încet, te rog?! Vrea să mă audă și pe mine oamenii de aici, cu ei vorbesc acum. (…) Mă chinuie. (…)După patru story-uri în care nu am reușit să vă zic nimic, revin. (…) Mereu e nemulțumit”, a spus Cristina Ciobănașu, dezamăgită.

Ce a spus Cristina Ciobănașu despre relația cu Alexandru Mureșan

Replica lui Alexandru Mureșan a venit deîndată, iubitul actriței plângându-se de faptul că partenera lui l-a forțat să dea muzica mai încet:

„După ce că plouă, nici muzică tare nu mai pot să ascult. Of!”, a spus Alexandru Mureșan.

La final, Cristina Ciobănașu le-a explicat susținătorilor săi faptul că relația sa cu noul iubit merge foarte bine, dinamica lor fiind bazată pe acest tip de tachinări nevinovate.

Starul din serialul Adela a fost cuplată timp de 9 ani cu Vlad Gherman. Cei doi actori s-au și logodit după doar câțiva ani de relație, dar destinul a avut alte planuri pentru povestea lor de dragoste.

Cristina Ciobănașu se bucură, în prezent, de o relație fericită alături de Alexandru Mureșan, în timp ce Vlad Gherman și-a regăsit iubirea în brațele actriței Oanei Moșneagu.