Cristiano Ronaldo, supărat pe triumful lui Messi la Balonul de Aur. Ce a putut spune starul portughez

Cristiano Ronaldo, supărat pe triumful lui Messi la Balonul de Aur. Ce a putut spune starul portughez
Cristiano Ronaldo nu a participat la gala în cadrul căreia Lionel Messi a primit cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră

Cristiano Ronaldo, supărat pe triumful lui Messi la Balonul de Aur. Luni seară, Lionel Messi a fost recompensat cu cel de-al 7-lea astfel de trofeu din cariera sa. Marele său rival, portughezul Ronaldo a ocupat abia locul 6. Starul de la Manchester United, deținător a 5 trofee, nu a participat la ceremonia de la Paris, aducând acuzații serioase organizatorilor.

Cristiano Ronaldo, supărat pe triumful lui Messi la Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo, supărat pe triumful lui Messi la Balonul de Aur. Starul portughez n-a „digerat” bine noul triumf al rivalului său argentinian. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a cucerit, el însuși, 5 astfel de trofee: în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017.

De această dată, Cristiano Ronaldo s-a clasat mult în urma lui Lionel Messi (34 de ani). Jucătorul lui Manchester United a ocupat abia locul 6 în ierarhia întocmită de publicația France Football, cea care decernează, din 1956, prestigiosul trofeu. Cu puțină vreme înainte de ziua evenimentului, redactorul-șef al publicației franceze, Pascal Ferre, a dezvăluit că singura ambiție a lui Ronaldo este să câștige un Balon de Aur în plus față de Messi.

Ronaldo are o singură ambiție, aceea de a se retrage cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Știu asta pentru că mi-a spus-o!”, a declarat Pascal Ferre pentru New York Times.

Ce a putut spune starul portughez

Cristiano Ronaldo n-a participat la gala unde Messi a primit noul Balon de Aur. Dar a răbufnit pe rețelele de socializare, cu doar o oră înainte de începerea ceremoniei de la Teatrul Châtelet din Paris. El a postat un mesaj în care afirmă că deznodământul (n.r – acordarea lui Messi a unui nou Balon de Aur) explică declarațiile redactorului-șef de la France Football.

Deznodământul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre din ultima săptămână, când a spus că i-am dezvăluit că singura mea ambiție e să-mi închei cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. Pascal Ferre a mințit, a folosit numele meu pentru a se promova și pentru a promova publicația pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă pentru acordarea unui premiu atât de prestigios să mintă în acest fel, e o lipsă de respect pentru cineva care a pus preț întotdeauna pe France Football și pe Balonul de Aur”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Facebook.

Cristiano Ronaldo l-a mai acuzat pe Pascal Ferre că a mințit și asupra cauzei ce l-a împiedicat pe portughez să ia parte la ceremonia de decernare a premiului.

Și a mințit din nou astăzi, justificând absența mea de la Gală din cauza unei presupuse carantine care nu avea niciun motiv să existe. Întotdeauna vreau să îi felicit pe cei care câștigă, și o fac pentru că nu sunt niciodată împotriva nimănui. Câștig mereu pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei care mă iubesc. Nu câștig împotriva nimănui”, a mai afirmat portughezul în mesajul său.

Care sunt marile ambiții din carieră ale portughezului

Cristiano Ronaldo a ținut să precizeze care sunt, cu adevărat, cele mai mari ambiții ale carierei sale, spre deosebire de cele aformate de Ferre.

Cea mai mare ambiție a carierei mele este să câștig titluri naționale și internaționale pentru cluburile pe care le reprezint și pentru echipa națională.

Cea mai mare ambiție a carierei mele este să fiu un exemplu pentru toți cei care sunt sau vor să fie fotbaliști profesioniști.

Cea mai mare ambiție a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial.

Voi încheia spunând că mă concentrez deja pe următorul meci al lui Manchester United și pe tot ceea ce, împreună cu colegii mei și cu fanii noștri, putem încă realiza în acest sezon. Restul nu contează!”, a concluzionat starul portughez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI