Cristiano Ronaldo și-a inaugurat al cincilea hotel. Cum arată și cât costă o noapte de cazare FOTO

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat al cincilea hotel. Cum arată și cât costă o noapte de cazare FOTO
Cristiano Ronaldo a inaugurat cel de-al cincilea hotel pe care-l deține, de data aceasta în Maroc

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat al cincilea hotel. Starul de la Manchester United și-a construit și un adevărat imperiu hotelier. El deține acum, în colaborare cu Pestana Group mai multe astfel de afaceri situate în Lisabona, Madrid, New York, dar și în Insula Madeira, locul unde s-a născut. Cristiano Ronaldo a deschis, de curând, și al cincilea hotel, ce este situat în Marrakesh, Maroc.

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat al cincilea hotel

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat al cincilea hotel. Starul de la Manchester United nu are o situație prea grozavă la echipa sa, de la care ar dori să plece. Asta nu-l împiedică pe fotbalistul portughez să își extindă afacerile. Una dintre cele mai recente inițiative a fost deschiderea celui de-al cincilea său hotel, Pestana CR7 Lifestyle, scrie The Sun.

Afacerea în domeniu este derulată în parteneriat cu Pestana Group. Existau deja patru astfel de locații de lux, în Lisabona, Madrid, New York, dar și în Insula Madeira, locul unde s-a născut Ronaldo. Acum a sosit vremea ca CR7 să cucerească și Africa, astfel că noua investiție  fost făcută în Marrakesh, în Maroc. Deja, hotelul a fost nominalizat printre cele mai bune noi hoteluri din Africa la World Travel Awards.

Cum arată și cât costă o noapte de cazare

Cum Ronaldo este un iubitor al luxului, nici hotelul din lanțul pe care-l patronează nu putea fi altfel. Pestana CR7 Lifestyle Hotel are 174 de camere, un spa, un centru de afaceri, o sală de gimnastică, iar acoperișul ce e dotat cu o piscină oferă o perspectivă panoramică asupra Munților Atlas. O noapte de cazare costă între 185 și 437 de euro.

Dar Ronaldo oferă oaspeților săi și ocazia de mânca exact produsele sale preferate, adică se pot bucura de un meniu perfect sănătos, inclusiv din punct de vedere al băuturilor, scrie aceeași publicație britanică.

„Când am deschis primul hotel împreună cu Pestana Group, în 2016, ambiția noastră a fost să creăm un brand internațional. De la prima „bornă” pusă în Madira, casa noastră, urmată de cea din Lisabona, ne-am extins deja către Marid și New York. Deschiderea acestui hotel în Marrakesh înseamnă al cincilea oraș în care suntem prezenți. Dar mai mult decât un simplu număr, reprezintă legătura mea cu o țară de care sunt pasionat și unde sunt mereu bine primit”, a declarat Ronaldo, conform aceleiași surse.

Cristiano Ronaldo și-a deschis de curând și o nouă clinică de transplant de păr, „Insparya”, în Mallorca. Există deja 10 astfel de clinici în Portugalia, iar fotbalistul deține jumătate și din filiala din Madrid. Costul unei proceduri ce duce la îmbogățirea podoabei capilare variază între 4.700 și 8.200 de euro, mai scrie The Sun. Afacerea lui Rolando din acest domeniu valorează deja peste 100 de milioane de euro, conform Forbes.

Sursa foto: Instagram