Cristiano Ronaldo, generos cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Câți „bani de buzunar” îi dă pe lună

Cristiano Ronaldo, generos cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Câți „bani de buzunar” îi dă pe lună
Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, urmează să devină părinți de gemeni în această lună

Cristiano Ronaldo, generos cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Starul portughez de la Manchester United a strâns o avere din fotbal. În plus, la 37 de ani, CR7 încă este printre cei mai bine plătiți jucători din Europa, încasând 23 de milioane de euro pe sezon. Partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, a devenit una dintre cele mai invidiate femei din lume. Și asta, pentru că relația cu Cristiano Ronaldo a transformat „Cenușăreasa” de altădată într-o adevărată prințesă.

Cristiano Ronaldo, generos cu partenera sa, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, generos cu partenera sa, Georgina Rodriguez. Starul de la Manchester United este și unul dintre cei mai bogați sportivi din lume. Averea sa este estimată la peste 600 de milioane de euro, deși unele surse îl creditează cu peste un miliard de euro.

Jucătorul de 37 de ani a rămas unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din Europa. El încasează aproximativ 23 de milioane de euro pe sezon de clubul din Manchester, adică aproape 500.000 de euro pe săptămână. Ronaldo e renumit și pentru colecția sa de bolizi de lux, dar are investiții majore și în domeniul hotelier, el deținând o rețea de hoteluri. Ronaldo mai câștigă aproximativ 55 de milioane de euro pe an și din contractele de publicitate.

Câți „bani de buzunar” îi dă pe lună

Cristiano Ronaldo face bani și din postările de pe rețelele sociale. Ajuns la peste 400 de milioane de urmăritori pe Instagram, el câștigă și 2 milioane de euro dintr-o singură postare. Dar lusitanul are și o familie mare. CR7 și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, formează un cuplu din ianuarie 2017. Georgina (27 de ani), care provine dintr-o familie săracă, la fel ca Ronaldo, a devenit o adevărată prințesă după întâlnirea cu fotbalistul portughez.

La ora actuală, ea câștigă zeci de mii de euro pe lună doar din reclamele pe care pe face pe contul său de Instagram. Dar, potrivit El Nacional, Ronaldo se îngrijește ca acesteia să nu-i lipsească nimic, așa încât îi trimite 100.000 de euro pe lună, bani pe care-i consideră „de buzunar”. Cu atât mai mult cu cât Georgina este însărcinată cu gemeni și urmează să nască în cursul acestei luni.

Cristiano Ronaldo are patru copii. Cel mai mare dintre ei este Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani), născut dintr-o relație anterioară și controversată a lusitanului. Apoi, au venit pe lume gemenii Mateo (4 ani) și Eva Maria (4 ani), după ce s-a apelat la o mamă surogat. La scurt timp, Georgina a adus-o pe lume și pe Alana (4 ani), primul copil al cuplului.

Ronaldo a lipsit la ultimul meci din campionat al echipei sale, contra lui Leicester, de sâmbătă, scor 1-1. Conform The Sun, el a acuzat simptome ca de răceală. Dar, a doua zi, Ronaldo a postat o fotografie elocventă pe contul personal de Instagram, alături de întreaga familie, cu mesajul: „Familia este totul!”.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe