Cristiano Ronaldo, imitat de Paul Pogba. Ce l-a deranjat pe francez. Atenție, nu este vorba despre Coca-Cola

Cristiano Ronaldo, imitat de Paul Pogba. Ce l-a deranjat pe francez. Atenție, nu este vorba despre Coca-Cola
Paul Pogba il imita pe Cristiano Ronaldo la conferinta de presa

Desemnat omul meciului în partida dintre Franța și Germania, încheiată 1-0, după un autogol al lui Hummels, Paul Pogba nu a putut să se abțină și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo la conferința de presă de după meci. Mijlocașul lui Manchester United nu s-a atins însă de sticlele de Coca-Cola.

Paul Pogba l-a imitat pe Cristiano Ronaldo după meciul cu Germania. Nu sticlele de Cola l-au deranjat pe francez

Franța a învins seara trecută Germania cu scorul de 1-0, după un joc foarte bun al elevilor lui Didier Deschamps. Meciul a fost spectaculos, cu faze de poartă de ambele părți și două goluri anulate francezilor pe motiv de ofsaid.

Paul Pogba (28 de ani) a avut o prestație excelentă pe tot parcursul partidei. S-a remarcat în repetate rânduri cu pase foarte bune date în adâncime colegilor săi, dar și prin jocul defensiv precis. El a contribuit și la faza care a dus la înscrierea singurului gol al partidei. Motive suficiente pentru organizatori să îl desemneze omul meciului. Prezent la conferința de presă de după partidă, mijlocașul francez a făcut un gest asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo.

Înainte de a răspunde întrebărilor jurnaliștilor, Pogba a înlăturat o sticlă de bere Heineken, unul dintre sponsorii Campionatului European, de pe masă. Numele mărcii de bere se află și pe trofeul care se acordă celui mai bun jucător. În schimb, sticlele de Coca-Cola și apă au rămas la locul lor.

Explicația constă în faptul că Paul Pogba, de religie musulmană, nu consumă alcool și din acest motiv nu a dorit ca sticla de bere să se afle pe masă în timpul conferinței de presă. Pogba nu a ținut cont însă că berea pe care el a îndepărat-o era fără alcool.

Franța va juca următoarea partidă la Campionatul European sâmbătă, de la ora 16:00, împotriva Ungariei. Derby-ul grupei F va fi între Portugalia și Germania în aceeași zi de la 19:00.

Incident inedit înainte de Franța-Germania

Cu câteva minute înainte de debutul celei mai așteptate partide din grupe, a avut loc un incident mai puțin obișnuit. Un parapantist a aterizat pe gazon, în timp ce jucătorii se aflau la încălzire. Zborul său era cât pe ce să se sfârșească tragic. Bărbatul a lovit firele spidercam-ului, iar după câteva manevre dificile, a fost aproape să lovească spectatorii aflați în tribune. Din fericire, parapantistul a reușit să se redreseze la timp și a aterizat destul de dur pe gazon.

Parapantistul este un activist Greenpeace iar prin gestul său a vrut să protesteze împotriva sponsorului competiției, Volkswagen, și a combustibilului folosit de compania germană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI