Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat. Ce a reușit starul de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat. Ce a reușit starul de la Manchester United
Cristiano Ronaldo stabilește la Manchester United, chiar și la 37 de ani, recorduri greu de egalat

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat. Starul portughez de la Manchester United pare de neoprit chiar și după decesul unuia dintre gemenii săi. CR7 a înscris un gol în partida câștigată, luni seară, contra celor de la Brentford, scor 3-0. Cu acest prilej, Cristiano Ronaldo a stabilit o altă performanță greu accesibilă altor fotbaliști.

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat.CR7 a trecut prin drama pierderii unuia dintre gemenii născuți de partenera sa, Georgina Rodriguez. După ce a absentat la primul meci de după tragicul eveniment, lusitanul de la Manchester United a revenit „en fanfare” pe gazon.

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren înscriind atât în partida cu Arsenal, cât și în cea cu Chelsea, din Premier League. Portughezul a devenit primul jucător care a marcat cel puțin 100 de goluri, atât în campionatul Angliei, cât și în cel al Spaniei, unde a evoluat la Real Madrid. El nu s-a oprit aici.

Luni seară, în meciul contra celor de la Brentford, portughezul a înscris încă o dată, El a ajuns la 24 de goluri marcate în acest sezon, în toate competițiile. În plus, nouă dintre ultimele unsprezece reușite ale echipei i-au aparținut portughezului în vârstă de 37 de ani.

Ce a reușit starul de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a transformat un penalty în minutul 61, dar a mai avut și un gol anulat pe motiv de ofsaid. Oricum, cu această realizare, starul portughez a ajuns la 168 de echipe împotriva cărora a marcat în cariera sa. Dintre acestea, 123 sunt echipe de club, iar la nivel de echipă națională, a înscris împotriva a 45 de țări.

Ronaldo a ținut să mulțumescă fanilor prezenți pe Old Trafford pentru susținerea lor.

„Încă o dată, am fost susținuți fantastic din tribune. Haideți să luăm această ocazie ca pe un moment în care ne luăm la revedere de la acești fani minunați, care au îndurat un sezon dificil alături de noi și nu ne-au abandonat niciodată. Mulțumesc, oameni buni.

Susținerea voastră înseamnă foarte mult pentru noi și obiectivul este să devenim mai buni pe zi ce trece, pentru ca în final să îndeplinim ceea ce ne dorim: glorie pentru Manchester United”, a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

Are cel mai mare salariu din Premier League

Despre Cristiano Ronaldo, impresarul Giovanni Becali a declarat că are o armată de specialiști în jurul său care-i calculează inclusiv când și cât sex să facă cu partenera sa, Georgina Rodriguez.

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut.Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r – Jorge Mendes, agentul lui Cristiano).

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Becali, în exclusivitate la Digi Sport Matinal.

Cristiano Ronaldo este jucătorul cel mai bine plătit din Premier League, el încasând un salariu brut de 31,86 de milioane de euro pe sezon. CR7 mai are un an de contract cu Manchester United.