10 feb. 2023 | 08:50

Cristiano Ronaldo a marcat peste 500 de goluri, în cele 5 campionate în care a jucat. Ce notă a primit după ce a încris 4 goluri pentru Al-Nassr – FOTO & VIDEO

Sport
Cristiano Ronaldo a marcat peste 500 de goluri, în cele 5 campionate în care a jucat. Ce notă a primit după ce a încris 4 goluri pentru Al-Nassr - FOTO & VIDEO

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit și a marcat de patru ori în duelul pe care Al-Nassr l-a câștigat pe terenul lui Al-Wehda, în etapa a 16-a din prima ligă din Arabia Saudită. Starul portughez a primit nota 9,7 din partea jurnaliștilor de la Sofascore și a depășit borna de 500 de goluri în toate cele cinci campionate în care a jucat.

Cristiano Ronaldo a marcat peste 500 de goluri în cinci campionate

Cristiano Ronaldo le-a dat peste nas celor care i-au transmis că este prea bătrân să mai ajute pe Al-Nassr, formație care îi asigură un venit anual de 200 de milioane de euro. Starul portughez a jucat senzațional și a marcat de patru ori pe terenul lui Al-Wehda, unul din penalty, într-un meci pe care echipa antrenată de Rudi Garcia l-a câștigat cu 4-0. A ajuns astfel la cinci goluri în campionatul din Arabia Saudită.

„El joacă acest meci ca și cum ar fi primul din cariera lui, aleargă pe teren ca un tânăr necunoscut care își dorește să-și câștige încrederea antrenorului, se bucură ca și cum ar fi prima lui bucurie. Ce fel de pasiune este aceasta?”, a spus unul dintre comentatorii partidei.

După reușitele spectaculoase din meciul cu Al-Wehda, Cristiano Ronaldo a ajuns pe locul 13 în clasamentul marcatorilor din Arabia Saudită. Pe primul loc în acest top se află colegul lui, brazilianul Talisca, cu 13 goluri.

Clasamentul marcatorilor din Arabia Saudită
Talisca – 13 goluri
Carvalho – 11 goluri
Hamdallah – 9 goluri
Ighalo – 8 goluri
Guanca – 7 goluri
Al Buraikan – 6 goluri
Tony – 6 goluri
Al Shammari – 6 goluri
Bguir – 5 goluri
Santi Mina – 5 goluri
Sayoud – 5 goluri
Mbenza – 5 goluri
Cristiano Ronaldo – 5 goluri
Gamarra – 4 goluri
Batna – 4 goluri

Câte goluri a marcat Cristiano Ronaldo în cinci campionate

Cele patru goluri din meciul Al-Wehda – Al-Nassr l-au ajutat pe Cristiano Ronaldo să depășească borna de 500 de goluri în cele cinci competiții interne în care a jucat. A ajuns, mai precis, la cota 503.

Reușitele lui Cristiano Ronaldo:

Sporting – 3 goluri
Manchester United – 103
Real Madrid – 311
Juventus – 81
Al-Nassr – 5

Cristiano Ronaldo a primit nota 9.7 din partea celor de la Sofascore. A atins mingea de 52 de ori, avut o acuratețe a paselor de 81% și a trimis mingea de șase ori pe spațiul porții adverse.

Sursa Foto: Facebook Al Nassr