Cristiano Ronaldo a dat lovitura vieții în 2022! Cum poate încasa 2 milioane de euro dintr-un foc

Cristiano Ronaldo a dat lovitura vieții în 2022! Cum poate încasa 2 milioane de euro dintr-un foc
Cristiano Ronaldo este foarte aproape de un transfer la Napoli, echipă calificată în grupele Champions League

Cristiano Ronaldo a dat lovitura vieții în 2022! Starul portughez de la Manchester United este un adevărat om al recordurilor. Și nu doar în domeniul sportiv, ci și în online de unde încasează sume uriașe. CR7 este cel mai bun marcator „all-time” din istoria fotbalului, dar și la nivel de naționale. Popularitatea lui Cristiano Ronaldo i-a adus cohorte de fani și, implicit, de urmăritori pe rețelele sociale.

Cristiano Ronaldo a dat lovitura vieții în 2022!

Cristiano Ronaldo a dat lovitura vieții în 2022! Internaționalul portughez de 37 de ani a trecut peste „cumpăna” pierderii unuia dintre gemenii aduși pe lume de Georgina Rodriguez, partenera sa de viață. CR7 și-a reluat lupta cu recordurile, atât în plan sportiv și nu numai.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 815 reușite, dar și la nivel de națională, unde a adunat 117 goluri. Starul lusitan a fost primul fotbalist care a atins câștiguri totale de 1 miliard de dolari, averea sa fiind estimată la 5-600 de milioane de dolari. În luna februarie, el devenise și primul om de pe planetă care atingea 400 de milioane de urmăritori pe Instagram. Dar orice record e făcut pentru a fi depășit. Mai ales când e vorba de Ronaldo.

Cum poate încasa 2 milioane de euro dintr-un foc

Ronaldo a stabilit acum un alt record unic în online. Starul portughez este singura persoană din lume care a reușit să adune peste 450 de milioane de urmăritori pe Instagram. Cu 452 de milioane de oameni care-i urmăresc contul de Instagram, Ronaldo conduce acest top, în care este urmat de Kylie Jenner, 345 de milioane de urmăritori și Leo Messi, 335. Selena Gomez, 325 de milioane, The Rock, 320, Kim Kardashian, 316, și Ariana Grande, 315, completează clasamentul.

Ronaldo a stabilit o performanță incredibilă, mai ales că în urmă cu 6 luni el avea „doar” 300 de milioane de urmăritori, dar tot deținea recordul de cea mai urmărită persoană din lume. Conform estimărilor, Cristiano Ronaldo a încasat doar anul trecut peste 40 de milioane de euro numai de la Instagram, mai mult decât salariul său de jucător la Manchester United, care este de 23 de milioane de euro net, fără bonusuri.

Are peste 450 de milioane de urmăritori pe Instagram

În 2021, Ronaldo încasa 1,5 milioane de euro pentru o singură postare făcută pe Instagram. După ce a mai adunat 150 de milioane de urmăritori, el poate cere sponsorilor chiar și 2 milioane de euro pentru o postare. Asta, în condițiile în care salariul său net de la Manchester United a fost de „doar” 23 de milioane de euro, fără bonusuri.

Ronaldo va fi titular în partida pe care Portugalia o va disputa în această seară contra Cehiei în cadrul Ligii Națiunilor. În primul meci, contra Elveției, starul portughez a înscris de două ori. Portugalia este calificată și la Cupa Mondială 2022 ce va avea loc în Qatar în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. La 37 de ani, pentru lusitan va fi ultima șansă de a-și încununa cariera cu titlul suprem, lucru dorit și de rivalul său, Lionel Messi, căpitanul naționalei Argentinei.