Cristian Tudor Popescu, prima reacție după înfrângerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: „Nu a ajutat-o starea generală”

Cristian Tudor Popescu, prima reacție după înfrângerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: „Nu a ajutat-o starea generală”
CTP: "Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu Bianca Andreescu"

Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, în cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, că nu se aștepta ca Simona să câștige confruntarea și a prefațat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova.

CTP: „Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu Bianca Andreescu”

„Nu prea am sperat că va câştiga Simona. Chiar dacă în primul set a aplicat foarte bine sfaturile lui Darren Cahill şi a făcut multe puncte, adversara ei, Svitolina, a arătat de la început mai proaspătă. O să râdeţi, dar Svitolina a alergat mai bine decât Simona! Stânga, dreapta, a scos, a scos, a scos incredibil de multe mingi.

Vedeam că Simona ştie ce are de făcut, dar nu a ajutat-o starea generală. Nu părea că are o problemă fizică, dar meciul cu Bianca Andreescu, cu adevărat dur, a obosit-o. A obosit-o psihic, iar cauza principală sunt greşelile neforţate. Prea multe, nu putea câştiga, şi îi mai reproşez că nu a intrat în teren la serviciul doi al Svitolinei care era atacabil. Svitolina nu a avut nicio apăsare, trebuia să o sperie pe al doilea serviciu”, a declarat Cristian Tudor Popescu după meciul Simona Halep – Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6.

Gazetarul a prefațat meciul pe care Simona Halep îl va juca, vineri, cu sportiva Karolina Pliskova, în grupa violet la Turneul Campioanelor.

„Are şanse mai mari cu Pliskova, care nu se simte bine la Shenzen spre deosebire de Svitolina căreia îi prieşte şi terenul şi atmosfera. Cred că o poate bate pe Pliskova.Nu ar mai avea motivaţie dacă ia bătaie de la Andreescu, poate doar banii,” a mai spus jurnalistul.

După meciul cu Elina Svitolina, Simona Halep rămâne cu un premiu de 690.000 de dolari şi are asigurate 375 de puncte WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI