C.T. Popescu depășește limita. Ce a putut să facă la Digi 24, chiar de față cu Cosmin Prelipceanu

Cristian Tudor Popescu le-a oferit telespectatorilor un moment nu tocmai elegant, când a vorbit despre tragedia de la Colectiv, dar și despre filmarea secretă făcută de un pompier la fața locului, cu patru ani în urmă. Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a avut, însă, un șoc, atunci când l-a auzit pe C.T. Popescu cum rostește o înjurătură, auzită și pe respectiva înregistrare.

C.T. Popescu depășește limita: Ce a putut să facă la Digi 24

CTP întrece orice limită. A înjurat în direct la Digi 24, de față cu Cosmin Prelipceanu (2)

În urmă cu o zi au ieșit la iveală dezvăluiri cutremurătoare despre cazul Colectiv. Cristian Tudor Popescu a comentat toate acestea, fiind invitat în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, joi, pe 24 octombrie. Din păcate, însă, jurnalistul a avut parte de un grav derapaj, chiar când se afla în direct, în fața camerelor de luat vederi.

C.T. Popescu a reluat înjurătura ofițeului ISU, de la intervenția Colectiv, când era dezbătută această problemă ireală, legată de modul în care au acționat salvatorii când au ajuns la victimele de la clubul care a ars pe 30 octombrie 2015. Tragedia a lăsat în urmă 64 de morți, dar și victime cu răni grave, alături de familii îndoliate.

Pentru că a insistat să marcheze într-un fel modul în care s-a adresat ofițerul ISU de pe filmarea ținută secretă timp de patru ani, acesta s-a exprimat într-un mod nu tocmai demn de un post de televiziune cu un astfel de calibru, cum e Digi 24. Cristian Tudor Popescu le-a oferit atât telespectatorilor un scurt moment de șoc, dar și lui Cosmin Prelipceanu, care l-a rugat să nu repete acele cuvinte.

„A spus: Lasă-i in p*** mea… ne minte de la mână până la gură… ne crede tâmpiți sau ce?!”, a remarcat Cristian Tudor Popescu, în direct, la Digi24, potrivit celor de laștiripesurse.ro.

Ce spune C.T. Popescu despre Colectiv

„Mint ca niște porci. De pildă individul ăsta din dreapta, Orlando Șchiopu, a mințit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât «Lasă-i!»”. Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocați cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…”, a spus C.T. Popescu, la Digi 24.

„Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem și noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus „Lasă-i în p*** mea!”, asta a spus. Și acum o oră l-am văzut spunând: „domne, n-am spus decât «Lasă-i!»”. Deci are această nerușinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân-la gură. De azi de când am văzut filmul și până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiți? N-am auzit ce a zis acolo?”, a adăugat jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI