Cristian Boureanu s-a cuplat cu sosia Laurei Dincă. Cine este şi cum arată noua lui iubită

Cristian Boureanu s-a cuplat cu sosia Laurei Dincă. Cine este şi cum arată noua lui iubită
Cristian Boureau iubește din nou

Cristian Boureanu a trecut peste eșecul amoros și și-a deschis din nou inima către iubire. Acesta trăiește din nou fiorii dragostei. Fanii fostului cuplu au observat cum noua amoreză seamănă izbitor cu Laura Dincă.

Cum arată noua iubită a lui Cristian Boureanu?

Despărțirea dintre Laura Dincă și Cristian Boureanu nu a fost prevăzută de nimeni. Cei doi au continuat să fie la fel de discreți și atunci când au decis să încheie un capitol lung din viața lor.

Mulți nu au înțeles mersul relației acestora și din prisma faptului că exista o diferență consistentă de vârstă între ei. Iată că cei care sperau ca povestea lor să se sfârșească au avut parte de bucuria cea din urmă. 

Nu a trecut foarte mult timp până când fostul politician a fost din nou atins de săgeata lui Cupidon. Omul de afaceri trăiește din nou fiorii dragostei la scurt timp după despărțire. Acesta și-a găsit fericirea în brațele unei noi domnișoare blonde care seamănă destul de mult cu Laura Dincă, semn că bărbatul are un tipar clar.

El a fost surprins cu un zâmbet până la urechi în preajma femeii noi care i-a intrat în viață. Îndrăgostiții se pare că fac totul împreună pentru că au fost văzuți la un magazin pentru a-și face cumpărăturile zilnice pentru casă.

  • Vezi restul imaginilor AICI  –  (Sursa Foto: spynews.ro)

Motivul despărțirii dintre omul de afaceri și Laura Dincă

Tânărul model care s-a făcut remarcat la emisiunea ‘Top Models by Cătălin Botezatu’ a făcut mărturisiri despre despărțire chiar la scurt timp după ce s-a aflat. Dacă în unele situații amorezii au decis să-și mai dea o șansă, iată că acum nu a mai încăput nicio privire înapoi.

Blondina a declarat că relația nu mai putea continua în felul acesta pentru că aceștia ajunseseră în situația în care să se certe constant. Gurile rele s-au gândit imediat la infidelitatea unuia din parteneri, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Laura a afirmat că nu a fost vorba despre altcineva în viața lor, dar nu mai rezistau să stea împreună. La final, blondina și-a terminat declarațiile cu faptul că este în relații bune cu fostul partener.

„Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori’, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI