EXCLUSIV Cristi Boureanu, urmărit de blestem. Motivul pentru care nu se însoară cu Laura Dincă. Are legătură cu “nașul” Cristi Borcea

EXCLUSIV Cristi Boureanu, urmărit de blestem. Motivul pentru care nu se însoară cu Laura Dincă. Are legătură cu “nașul” Cristi Borcea
EXCLUSIV Cristi Boureanu, urmărit de blestem. Motivul pentru care nu se însoară cu Laura Dincă. Are legătură cu “nașul” Cristi Borcea

Fostul politician are la activ două mariaje eșuate, în care soțiile l-au înșelat cu nașul de cununie. Tocmai de aceea, Boureanu se teme de o nouă căsnicie și crede că este blestemat.

”Nașul” Cristi Borcea este motivul pentru care Cristi Boureanu nu se însoară cu Laura Dincă

De-a lungul anilor, fiecare dintre noi a trecut printr-o decepție amoroasă, iar în acele momente ne-a trecut prin cap că suntem pur și simplu ghinioiști și că nu vor reuși să găsim partenerul perfect pentru noi. De cele mai multe ori, aceste gânduri au fost contrazise de timp. Ne-am îndrăgostit din nou și am uitat de rănile trecutului. Asta se întâmplă celor mai mulți dintre noi, desigur. Mai există, însă, o categorie de persoane care pur si simplu trec prin situații ce par trase la indigo. Una dintre aceste persoane este Cristian Boureanu.

Tânăr, carismatic, extrem de educat și cu ceva bani în conturi, fostul politician poate reprezenta o partidă pe cinste pentru orice femeie. Norocul în iubire i-a lipsit, însă, cu desăvârșire, dacă ținem cont de experiențele prin care acesta a trecut. Dar să o luăm cu începutul. La începutul anilor 2000, el s-a căsătorit cu Irina, cea care i-a dăruit și o fetiță, unicul copil, de altfel. Naș de cununie a fost fostul ministru Sebastian Vlădescu și soția sa. Pe vremea aceea, Boureanu era un tânăr cu aspirații înalte în politică, iar Vlădescu se erijase în a fi mentorul și protectorul acestuia.

Numai că, surpriză, trei ani mai tâziu, tânărul Cristian avea să își surprindă soția chiar în brațele nașului. Nu a fost o escapade pasageră, ci o relație serioasă, dacă ținem cont de faptul că Irina Boureanu a divorțat, dar a rămas amanta lui Sebastian Vlădescu mulți ani la rând.

Este convins că i s-au făcut blesteme

Omul de afaceri a suferit enorm în acel moment, însă s-a ocupat de cariera politică și, ușor ușor, a reușit să treacă peste marea decepție. Mai apoi, el a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. În 2007, ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii luxoase, iar nași le-au fost Cristi și Mihaela Borcea. Cei patru mergeau în vacanțe împreună și totul părea numai lapte și miere. Totul până în 2013, atunci când Boureanu și-a surprins soția în timpul unor discuții fierbinți chiar cu..nașul.

Da, fostul politician a fost înșelat și de cea de-a doua soție tot cu nașul , la fel ca în cazul primei doamne Boureanu. Conform martorilor de atunci, acesta i-ar fi tras câteva palme Valentinei, după care nu a mai dorit să audă niciodată despre ea. A fost, însă, atât de furios, încât ar fi vrut să povestească unei lumi întregi ce a putut să îi facă femeia pe care o iubea. A tăcut din rusine și a lăsat durerea, frustrarea și furia să treacă.

În 2015, Cristi a hotărât să își mai acorde o a treia șansă, cu o femeie mult mai mică decât el, fotomodelul Laura Dincă. Cei doi locuiesc împreună și au o relație frumoasă. Cu toate acestea, omul de afaceri nu pare dispus să mai ducă o altă femeie la altar:

“El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul. A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a declarat un apropiat al lui Boureanu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI