04 feb. 2022 | 19:13

Cristian Boureanu, prima reacție despre relația cu noua iubită. Ce a spus despre Cristina Belciu

Monden
Cristian Boureanu, prima reacție despre relația cu noua iubită. Ce a spus despre Cristina Belciu
Ce spune Cristian Boureanu despre relația cu Cristina Belciu?

Cristian Boureanu iubește din nou! Fostul politician de bucură de o relație frumoasă cu o femeie de-a dreptul superbă care atrage privirile tuturor oriunde ar merge. Ce spune controversatul afacerist despre povestea de iubire dintre el și Cristina Belciu? Fanii acestuia sunt extrem de bucuroși că a trecut peste eșecul amoros avut cu fosta logodnică. Cum se simte acum în preajma brunetei care i-a pus inima pe jar?

Cristian Boureanu, declarații despre relația cu Cristina Belciu

Vestea săptămânii în showbiz-ul românesc a fost cu siguranță faptul că Boureanu și-a schimbat statusul amoros. După un eșec ce sigur i-a lăsat pe mulți cu semne de întrebare, fostul politician se bucură acum de o nouă poveste de dragoste. Aleasa lui este Cristina Belciu, o tânără superbă care este cunoscută deja în lumea bună a Capitalei.

Celebrul influencer și afaceristul formează acum un cuplu asumat. Cei doi nu s-au ferit să recunoască asta și să vorbească deschis despre începuturile relației lor. Aceștia sunt împreună de aproape trei luni, iar deși este o legătură ce se află abia la început, este o conexiune incredibilă între aceștia.

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina, pentru viva.ro, alături de ea fiind și partenerul său, care s-a arătat total de acord cu părerea frumoasei.

„Spre bucuria multora…”

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe data de 1 Decembrie, la un restaurant de pe Șoseana Nordului. Se pare că a fost dragoste la prima vedere, pentru că de atunci nu i-a mai despărțit nimeni și nimic.

Relația nouă a controversatului afacerist vine după despărțirea neaștetată dintre acesta și Laura Dincă. Vedeta a făcut anunțul oficial și a declarat că povestea lor de 6 ani și jumătate de iubire s-a terminat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, a fost anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
O nouă categorie de români care va plăti o taxă la serviciile publice de apă potabilă și gunoi cu 50% mai mică
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro