Cristian Boureanu, prima reacție despre relația cu noua iubită. Ce a spus despre Cristina Belciu

Cristian Boureanu, prima reacție despre relația cu noua iubită. Ce a spus despre Cristina Belciu
Ce spune Cristian Boureanu despre relația cu Cristina Belciu?

Cristian Boureanu iubește din nou! Fostul politician de bucură de o relație frumoasă cu o femeie de-a dreptul superbă care atrage privirile tuturor oriunde ar merge. Ce spune controversatul afacerist despre povestea de iubire dintre el și Cristina Belciu? Fanii acestuia sunt extrem de bucuroși că a trecut peste eșecul amoros avut cu fosta logodnică. Cum se simte acum în preajma brunetei care i-a pus inima pe jar?

Cristian Boureanu, declarații despre relația cu Cristina Belciu

Vestea săptămânii în showbiz-ul românesc a fost cu siguranță faptul că Boureanu și-a schimbat statusul amoros. După un eșec ce sigur i-a lăsat pe mulți cu semne de întrebare, fostul politician se bucură acum de o nouă poveste de dragoste. Aleasa lui este Cristina Belciu, o tânără superbă care este cunoscută deja în lumea bună a Capitalei.

Celebrul influencer și afaceristul formează acum un cuplu asumat. Cei doi nu s-au ferit să recunoască asta și să vorbească deschis despre începuturile relației lor. Aceștia sunt împreună de aproape trei luni, iar deși este o legătură ce se află abia la început, este o conexiune incredibilă între aceștia.

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina, pentru viva.ro, alături de ea fiind și partenerul său, care s-a arătat total de acord cu părerea frumoasei.

„Spre bucuria multora…”

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au cunoscut pe data de 1 Decembrie, la un restaurant de pe Șoseana Nordului. Se pare că a fost dragoste la prima vedere, pentru că de atunci nu i-a mai despărțit nimeni și nimic.

Relația nouă a controversatului afacerist vine după despărțirea neaștetată dintre acesta și Laura Dincă. Vedeta a făcut anunțul oficial și a declarat că povestea lor de 6 ani și jumătate de iubire s-a terminat.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, a fost anunțul făcut de Cristian Boureanu privind despărțirea de Laura Dincă.