05 mart. 2020 | 17:10

Cristi Borcea, veste uluitoare! Investește 200 de milioane de euro, dar își scoate banii înzecit

Sport
Cristi Borcea, veste uluitoare! Investește 200 de milioane de euro, dar își scoate banii înzecit
Cristi Borcea, veste uluitoare! Investește 200 de milioane de euro, dar își scoate banii înzecit

După ce a „marcat” prin așternuturi, gurile rele spunând că are mai multe trofee în dormitor decât la fotbal, Cristi Borcea se pregătește să dea lovitura pe piața imobiliară a Capitalei. Veste uluitoare, Borcea investește 200 de milioane de euro într-un proiect imobiliar ce va prinde viață pe malul Lacului Tei.

Cristi Borcea, veste uluitoare! Investește 200 de milioane de euro

Primăria Capitalei a avizat proiectul imobiliar care vizează construirea unor blocuri de 14 etaje pe malul Lacului Tei, lângă Romsilva, pe un teren de peste 26.400 mp. Potrivit HotNews, inițiatorii Planului Urbanistic Zonal sunt Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, și Călin Violeta, sora fostului acționar al clubului de fotbal Dinamo. Certificatul de urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal al familiei Borcea a fost eliberat în luna aprilie a anului trecut.

În zona amintită se vor construi două blocuri cu două niveluri subterane, parter și 14 etaje, cu o înălțime maximă de 45 de metri. Potrivit avizului de urbanism, proprietarii doresc să construiască un ansamblu rezidențial cu blocuri de 14 etaje (înălțimea de 45 m), construcțiile urmând să ocupe 45% din teren. Blocurile vor fi construite la o distanță de 30 m față de malul lacului. Ansamblul va avea 30% spațiu verde.

După unele surse, apartamentele construite vor fi în număr de aproximativ 800-1.000 și se vor întinde pe 80.000 mp. Metrul pătrat construit în această zonă costă cel puțin 2.000 de euro. Arhitectul șef al Capitalei, Ștefan Dumitrașcu, a semnat avizul de urbanism pentru proiect pe 27 ianuarie 2020. Pe 26 februarie proiectul a fost pus în dezbatere publică, înainte de a fi supus aprobării Consiliului General, ultimul for decizional.

Cristi Borcea vrea să scape de închisoare. Cererea de eliberare condiționată se judecă pe 10 septembrie

Cristi Borcea, legături periculoase cu fostul primar Neculai Onțanu

Numele lui Cristian Borcea și al Violetei Călin apar în dosarul retrocedărilor, în care a fost inculpat fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onțanu. Acesta din urmă a fost judecat, însă instanța a decis, în 2017, încetarea procesului penal, întrucât a intervenit prescripția generală a răspunderii penale. Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Înalta Curte, iar dosarul se află pe rol, informează HotNews.

Fostul edil Neculai Onţanu a fost trimis în judecată de DNA în iunie 2016, pentru luare de mită, fiind acuzat că a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la Cristi Borcea, beneficiar al unor drepturi litigioase, pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2. Curios lucru, unul dintre terenurile care au fost retrocedate a fost chiar cel pe care acum familia Borcea dorește construirea ansamblului rezidențial cu blocuri de 14 etaje.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro