Cristi Borcea, surpriză unică pentru Valentina Pelinel. ”A fost visul meu!” Banii nici nu au mai contat

Cristi Borcea, surpriză unică pentru Valentina Pelinel. ”A fost visul meu!” Banii nici nu au mai contat
Cristi Borcea ar face orice pentru ca Valentina Pelinel să fie fericită

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri mondene. În ciuda problemelor prin care a trecut de-a lungul timpului, se pară că omul de afaceri nu și-a pierdut romantismul. Ce surpriză i-a făcut acesta frumoasei sale soții?

Cristi Borcea, surpriză inedită pentru Valentina

Cristi Borcea este un romantic incurabil. El a demonstrat-o de fiecare dată când a avut ocazia. Recent, a făcut-o, din nou, uimindu-și soția la maximum. Zilele trecute, omul de afaceri i-a făcut o surpriză inedită frumoasei sale partenere. Acesta i-a îndeplinit blondinei un vis pe care ea îl avea de ani de zile. Se pare că, dorința Valentinei a fost aceea de a-i asculta live, pe cei din trupa Gipsy Kings.

Așa că, soțul ei, Cristi Borcea nu a stat pe gânduri și de Valentine’s Day, cei doi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților. Dar, totodată și onomastica Valetinei. Cu aceste ocazii i-a îndeplinit visul frumosei sale soții.

”De ziua mea, surpriza lui (surpriza făcută de Cristi Borcea, n. red.) a fost un vis devenit realitate pentru mine: trupa mea favorită, Gipsy Kings, live. Despre asta este dragostea! Un Valentine`s Day fericit”, a notat Valentina Pelinel pe conturile ei de socializare.

După un asemenea cadou cei doi au dansat îmbrățișându-se strâns, iar pe fața Valentinei se putea citi foarte clar fericirea. Frumoasa blondină a îmbrăcat o rochie neagră, foarte elegantă, care îi venea de minune și care îi scotea în evidentă trupul și talia ca de viespe. Ajunsă la 40 de ani, Valentina arată senzațional.

Când iubești, ai putere. Și da, în cazul nostru, am trecut amândoi printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că va fi un război greu de dus. Mi-a zis că o să încerce să fie lângă mine, dar că voi fi mai mult singură. Și așa am ales, să fiu lângă el pentru că am știut că el este bărbatul cu care vreau să trăiesc, să fac copii și am ales să fiu lângă el, iar acum suntem împreună”, a spus, Valentina Pelinel.

Borcea si Pelinel, un cuplu unit

Pe de cealată parte Cristi Borcea a vorbit și el, la un moment, dat despre dragostea sa față de partenera lui și despre momentele grele prin care au fost nevoiți să treacă.

”Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama (că o iubește pe Valentina Pelinel, n. red.). S-a întâmplat când s-a anunțat sentința și trebuia să merg unde trebuia să merg, la penitenciar. I-am spus: Ești frumoasă, ește deșteaptă, ești singură, ai casă la New York, te rog înțelege că nu ai cum… Sunt șase ani și patru luni. Iar ea mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine, indiferent de situație, de greutăți… I-am spus că va fi război, vor fi bombe, va fi afectată pentru că ea este o fire foarte caldă, foarte sensibilă… Am avut certitudinea, atunci, că ea mă va aștepta…”, a spus Cristi Borcea, dovedind o latură romantică pe care nu credea cineva că o are și care o impresionează, de fiecare dată, pe Valentina Pelinel, scrie wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI