Cristi Borcea s-a umplut de bani. Cum a pus mâna pe aproximativ 2 milioane de $

Cristi Borcea s-a umplut de bani. Cum a pus mâna pe aproximativ 2 milioane de $
Cristi Borcea a făcut o tranzacţie profitabilă în plină pandemie de coronavirus

Cristi Borcea a reuşit să obţină o sumă uriaşă de bani, chiar în plină pandemie de coronavirus. Fostul patron al lui Dinamo a reuşit să vândă apartamentul de la Miami pe care îl cumpărase în urmă cu aproape zece ani. O companie de farmaceutice a cumpărat imobilul, după ce a acceptat să plătească 1,9 milioane de euro, conform sport.ro. Iar Borcea are toate motivele să fie încântat de afacerea pe care a făcut-o. Un adevărat miracol, aşa cum consideră mulţi specialişti din domeniul imobiliar.

Cristi Borcea a pus apartamentul din Miami la vânzare încă din 2011, la doar şase luni după ce îl cumpărase

Cristi Borcea a cumpărat apartamentul din Florida în 2011, în perioada în care era acţionar la Dinamo. Petrecea foarte mult timp în SUA în acea perioadă, de aici şi decizia curajoasă. A achitat 1,45 de milioane de dolari pentru luxoasa locuinţă. O alegere pe care se pare că a regretat-o la scurt timp. Pentru că Borcea a decis să scoată locuinţa la vânzare la doar şase luni după achiziţie.

Apartamentul din Miami pe care Borcea l-a vândut are vedere la ocean

În primă fază, omul de afaceri român a încercat să obţină aceeaşi sumă pe care a plătit-o. Dar ofertele au întârziat să apară. Iar asta se pare că a fost în avantajul său în cele din urmă. Pentru că preţul proprietăţilor din Miami a crescut destul de mult. Mai ales că apartamentul pe care îl avea Cristi Borcea este unul de lux, cu vedere la ocean. Iar valoarea imobilului a crescut până la 2,2 milioane de dolari, conform specialiştilor.

Borcea a sperat probabil că va da lovitura şi va putea obţine chiar un profit uriaş, în jurul a un milion de dolari. Dar lucrurile nu au mai curs chiar la fel de bine pentru fostul patron al lui Dinamo. Pentru că în continuare nu s-au găsit cumpărători. Iar pandemia de coronavirus părea să dea peste cap orice planuri. După nouă ani în care luxosul apartament nu a fost vândut, părea imposibil de crezut că se mai poate întâmpla. Tocmai în mijlocul pandemiei de coronavirus, care afectează foarte grav şi Florida. Dar iată că tocmai o companie farmaceutică a decis să accepte preţul cerut de Borcea. Cu 450.000 de dolari peste suma pe care omul de afaceri român o plătea în 2011. O afacere cu siguranţă reuşită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI