Cristi Borcea s-a rugat de Gigi Becali să o ajute pe Dinamo să rămână în Liga 1! Ce răspuns a primit

Gigi Becali i-a râs în față lui Cristi Borcea la rugămintea de a vota pentru salvarea lui Dinamo

Cluburile din Liga 1 au votat astăzi o formă de terminare a sezonului care o condamnă pe Dinamo la retrogradare. După ce FRF a respins varianta de prelungire a campionatului, „roș-albii” au rămas fără date de disputare a restanțelor. O situație care practic făcea ca Dinamo să fie la mâna celorlalte cluburi din campionat. Astăzi, la LPF, s-a decis formula prin care se încheie sezonul. Dacă se alegea să se facă o medie a punctelor din întreg sezonul, Dinamo se salva. Dar varianta a doua, cu stabilirea procentajului exclusiv pe meciurile din play-out, o condamna la retrogradare. Fost acționar al formației din Ștefan cel Mare, Cristi Borcea a încercat să se implice în salvarea formației sale de suflet.

Cristi Borcea nu și-a convins nașul să o salveze pe Dinamo! Gigi Becali a votat împotriva „câinilor”

Conform Gazeta Sporturilor, Cristi Borcea a mers la palatul lui Gigi Becali pentru a se asigura că obține sprijinul FCSB. Și poate chiar și al altor echipe la care Becali ar avea trecere mai mare, cum ar fi Academica Clinceni. Doar că insistențele lui Borcea au fost soldate eșecului. Pentru că la votul de marți, FCSB a ales varianta care o condamnă pe Dinamo la retrogradare.

În afară de FCSB, alte șase echipe au votat varianta calculării punctelor obținute strict din meciurile din play-out. Hermannstadt, FC Voluntari, Poli Iași, Chindia, Academica Clinceni și CFR Cluj. Oficialii campioanei spuseseră inițial că vor vota varianta care ar fi avantajat-o pe Dinamo. Dar s-au răzgândit în cele din urmă. CSU Craiova s-a abținut, astfel că varianta favorabilă „câinilor” a adunat doar șase semnături.

Dinamo păstrează șanse minime înaintea ultimei etape de marți. Ar avea nevoie să bată pe Viitorul, dar și ca Sepsi să fie învinsă de Academica Clinceni. O echipă care nu mai are nici o miză în finalul sezonului și care a votat pentru retrogradarea lui Dinamo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI