20 dec. 2021 | 14:39

Cristi Borcea l-a dat în vileag pe Gigi Becali. Câți bani crede că are patronul FCSB

Sport
Cristi Borcea l-a dat în vileag pe Gigi Becali. Câți bani crede că are patronul FCSB
Gigi Becali a copiat discursul lui Cristi Borcea, după meciul CFR Cluj - FCSB 0-1

Cristi Borcea l-a dat în vileag pe Gigi Becali. Fostul acționar de la Dinamo a rămas în relații de prietenie cu fostul său naș de cununie, Gigi Becali. Deși nu mai este implicat financiar în fotbal, Cristi Borcea nu poate rămâne departe de fenomen. El și-a spus opinia, ca un familiarizat cu tainele domeniului, dar și ale lui Gigi Becali, despre puterea financiară a latifundiarului.

Cristi Borcea l-a dat în vileag pe Gigi Becali

Cristi Borcea l-a dat în vileag pe Gigi Becali. Fostul acționar și președinte de la Dinamo a preferat să rămână „îm umbră” după eliberarea sa din închisoare. Cristi Borcea a declarat în mai multe rânduri că „echipa” sa, în acest moment, este familia. O familie ce o include nu doar pe actuala soție, Valentina Pelinel, ci și pe cei 9 copii ai celui care, altădată, cerea să fie lăsat să se pregătească de Champions League.

Cristi Borcea a avut și are o relație strânsă cu Gigi Becali. De altfel, patronul FCSB i-a fost naș de cununie la căsătoria anterioară, cea cu Alina Vidican, dar e refuzat să repete gestul și la cea cu Valentina Pelinel. Borcea a dezvăluit că a avut cu Gigi Becali multe discuții, inclusiv în privința celor întâmplate în relația cu antrenorul Edi Iordănescu.

Câți bani crede că are patronul FCSB

Cristi Borcea a declarat că Gigi Becali nu mai are răbdare cu nimeni, dar, paradoxal, e „pe plus” din punct de vedere financiar, la FCSB.

„L-am întrebat de Edi. Este unul dintre cei mai mari antrenori. Nu are răbdare cu nimeni. A avut răbdare și a pierdut. N-a avut răbdare și e pe plus. Credeți că nu se consulta și cu Reghecampf? Avea abilitatea de a-i explica, de a vorbi, de a discuta. Este normală intervenția patronului, dar nu completă. Și eu aveam discuții cu antrenorii, dar niciodată nu i-am dat echipa pe foaie unui antrenor”, a spus Cristi Borcea pentru Realitatea Sportivă.

Cristi Borcea a mai spus că Gigi Becali are bani să susțină toate echipele din Liga 1. El a adăugat că, dacă nu ar mai fi la FCSB, latifundiarul ar alege să investească la Clinceni.

„FCSB nu are probleme cu banii pentru că a mers tot timpul în Liga Campionilor. Gigi Becali a avut bani, are bani să susţină toate echipele din Liga 1. Când eram noi, ne tachinam, mergea în deplasări, mergeam la televiziuni. Pentru el, acum este o afacere. Dacă nu ar mai fi la FCSB, se duce la Clinceni. Baza lui este peste cea a lui Hagi”, a spus Cristi Borcea, conform sursei citate.

Fostul boss de la Dinamo a mai adăugat că, în opinia sa, Gigi Becali are o avere de peste 1 miliard de euro.

„Era o prăpastie. Eu cred că are peste 1 miliard (n.r.- de euro), active şi bani. Pe el nu-l interesează decât biserica şi familia. FCSB este doar o afacere”, a mai spus Cristi Borcea, citat de aceeași sursă.

Un alt fost șef al fotbalului românesc, Dumitru Dragomir, era și mai darnic în estimare. Ex-președintele LPF era de părere că Gigi Becali are peste 2 miliarde de euro. Cu toate acestea, în ultimul Top Forbes, Gigi Becali nu mai apare nici măcar între primii 30 de cei mai bogați români.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro