Cristi Borcea, gest emoționant pentru Valentina Pelinel. Cât de romantici sunt cei doi

Cristi Borcea, gest emoționant pentru Valentina Pelinel. Cât de romantici sunt cei doi
Mesajul emoționant pe Instagram, al Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel este de-a dreptul adorată de către soțul ei. Din momentul în care a revăzut libertatea și a ieșit din închisoare în urmă cu câteva luni, afaceristul parcă o ține în palme pe mama copiilor săi. Cum se pregătesc amorezii de Ziua Îndrăgostiților?

Cristi Borcea, gest emoționant pentru Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de cinci ani petrec Ziua Îndrăgostiților unul în compania altuia. În povestea lor au apărut și trei copii: un băiețel și două fetițe gemene. În curând, mai exact pe 1 martie, Raisa și Indira vor împlini 1 anișor, motiv în plus de veselie pentru soții Borcea.

Cu toate că problemele nici că i-au depășit vreodată de la începutul relației și până acum, ei au reușit să rămână uniți. Azi își trăiesc liniștiți viața în cinci și se pregătesc de Sfântul Valentin, moment în care blondina nu va serba doar iubirea, ci și ziua sa de naștere. De curând, fanii cuplului au fost surprinși cu o „repetiție” ca la carte. Aceștia au postat o fotografie emoționantă cu ei doi sărutându-se, blondina fiind îmbrăcată toată în roșu.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de Ziua Îndrăgostiților
Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de Ziua Îndrăgostiților

„Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna”

”Unul langa altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl respect și admir”, a fost unul din mesajele de dragoste împărtășite de Valentina soțului ei.

„Valentina Pelinel se potrivește cel mai mult cu Cristi Borcea, dintre toate partenerele lui trecute, dintre care să le luăm doar pe mamele copiilor, care nu sunt puține. Valentina știe pe ce butoane să apese, pentru că el să o păstreze pe ea în centrul atenției”
Cristi Brancu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI