Fosta soție a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, în SUA. Ferrari și alte aroganțe scumpe

Fosta soție a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, în SUA

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, cheltuie sute de mii de dolari, în SUA, unde este situată de ceva vreme. Blondina a trecut peste trauma divorțului și se răsfață zi de zi.

Fosta soție a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, în SUA

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari. Însoțiți de nașii de cununie, Luminița și Gigi Becali, cuplul a semnat actele prin care devin soț și soție la Consiliul Local Voluntari. Becali i-a sfătuit pe însurăței să se ghideze după două principii în căsnicie: ”Corectitudine și loialitate”. Cei doi au divorțat în noiembrie 2016, punând capăt unui mariaj de cinci ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar de la Dinamo era încarcerat.

Fosta soție a lui Cristi Borcea cheltuie sute de mii de dolari, în SUA. Ferrari și alte aroganțe scumpe
Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat în luna noiembrie a anului 2016

Divorțul a fost semnat în prezența avocaților, iar Cristi și Alina au hotărât să rămână în relații amiabile, de dragul copiilor. Blondina a primit o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, dar și o afacere în Miami, care a trimis-o, din acel moment, departe de România. Așadar, stabilită în afara granițelor țării, alături de cei doi copii ai ei cu Borcea, Alina a decis să treacă peste trauma divorțului răsfățându-se zi de zi. Fosta soție a acționarului de la Dinamo și-a achiziționat un Ferrari, mașină care, potrivit surselor citate de WOWbiz, ar costa mai bine de 200.000 de dolari, pentru că este din 2018.

”Atrage toate privirile chiar și în Miami”

„Alina Vidican voia o mașină mai bună. Și a fost cam greu să găsească soluția pentru o mașină mai bună decât avea, așa că nu s-a mai uitat la bani și, cu acordul lui Borcea, și-a luat Ferrari. Atrage toate privirile chiar și în Miami”, a declarat un apropiat de-al Alinei Vidican pentru sursa menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI