Criminalul din Arad care și-a ucis și incendiat fetița cu sânge rece a recunoscut fapta! Ce l-a împins să comită teribila crimă

Criminalul din Arad care și-a ucis și incendiat fetița cu sânge rece a recunoscut fapta! Ce l-a împins să comită teribila crimă
Criminalul și fetita de 4 ani ucisă

S-a aflat misterul teribilei crime de la Arad, acolo unde trupul unei fetițe de câțiva anișori a fost găsit tranșat și incendiat pe un teren de lângă un cimitir. Alerta a fost dată de un bărbat care își plimba câinele, iar autoritățile au intervenit de urgență. După trei zile de la înfăptuirea crimei sângeroase, principalul suspect a fost reținut de polițiști, iar cu puțin timp în urmă și-a recunosct crima, oferind mai multe detalii în acest sens.

Dispariția fetiței, neanunțată de niciun membru al familiei

O crimă sângeroasă a îngrozit România, după ce, sâmbătă, autoritățile au anunțat identificarea trupului incendiat al unui copil. După mai multe cercetări, anchetatorii au reușit să reconstituie chipul fetiței, iar ulterior s-a cerut ajutor oamenilor pentru a recunoaște identitatea fetiței și pentru a oferi indicații despre familia acesteia.

După ce o rudă a familiei a recunoscut potretul-robot al micuței, aceasta s-a prezentat la Poliție, acolo unde a oferit toate informațiile pe care le deținea. Potrivt acesteia, în familia copilei dispărute a auzit discuții referitoare la cum să mintă și să însceneze dispariția ei.

În această dimineață, principalul suspect al crimei, tatăl vitreg al copilei, a fost ridicat de polițiști de la domiciliu și dus pentru audieri la sediul Poliției. Ulterior, acesta urma să fie prezentat în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Inițial, bărbatul nu a recunoscut nimic din cele întâmplate, susținând că nu are nicio treabă cu moartea copilei, iar mai apoi a mințit că a alunecat în baie și s-a lovit cu capul de podea.

Motivul înfiorător pentru care a ucis un copil nevinovat

Autoritățile și-au dat seama din primul moment că bărbatul minte, astfel că anchetatorii nu s-au lăsat convinși de explicațiile false ale criminalului. Văzând că nu mai are cum să scape, bărbatul și-a recunoscut crima, explicând că era stresat pentru că rămăsese cu doi copii în grijă, în timp ce soția sa se afla la maternitate pentru a-l naște pe cel de-al treilea copil.

Într-un moment de furie, produs de faptul că micuța avea multă energie și dorea să se joace întruna, acesta ar fi dat-o pe copilă cu capul de perete, lovitură care i-ar fi fost fatală. Când a observat că nu mai respiră, bărbatul a intrat în panică și a început să o resusciteze, dar fără succes. Ulterior, a băgat-o în baie și a spălat-o, dar micuța nu a dat niciun semn de revenire.

Văzând ceea ce a făcut, a băgat-o pe fetiță  într-o valiză și a dus-o cu un taxi în locul unde a fost găsită de oamenii legii. Acesta a turnat două sticle de acetonă pe ea și i-a dat foc. Ulterior, criminalul s-a întors cu un alt taxi acasă. Potrivit apropiaților, tânărul obișnuia să bea și să consume substanțe interzise, însă nu se știe dacă în acel moment, bărbatul se afla sub influența vreunui tip de substanță, potrivit Antena3.

Cei doi copilași ai familiei, un băiețel de trei ani și un nou-născut ,au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului. Vă reamintim că trupul fetiței a fost găsit tranșat, mai întâi membrele inferioare, iar la 100 de metri distranță, se afla trupul firav și ars al victimei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI