El este tatăl care și-a ucis fetița de 4 ani, iar mai apoi a tranșat-o și a incendiat-o pe un câmp. Cum i-a mințit pe anchetatori

El este tatăl care și-a ucis fetița de 4 ani, iar mai apoi a tranșat-o și a incendiat-o pe un câmp. Cum i-a mințit pe anchetatori
Fetița tranșată și incendiată, părăsită pe un câmp din Arad Sursă foto: Antena3

Misterul crimei care a îngrozit România este pe cale să se elucideze. În această dimineață, tatăl fetiței moarte, găsită sâmbătă lângă un cimitir din Arad, a fost reținut de oamenii legii. Acesta a fost dus la audieri, urmând ca în acastă după-amiază să fie dus în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Întrebat de motivul pentru care a comis această crimă sângeroasă, initial, bărbatul a negat toate acuzațiile.

Criminalul nu și-a recunoscut fapta

Tânărul considerat principalul vinovat pentru uciderea și incendierea unei fetițe de 4 ani a fost reținut astăzi de dimineață și dus la audieri. Acesta a refuzat să recunoască orice posibilă legătură cu moartea teribilă a fetiței. Aceasta a fost găsită sâmbătă după-amiază pe un teren viran din Arad, aproape de un cimitir, de către un bărbat care își plimba câinele.

La fața locului s-au prezentat polițiști, cirminaliști și anchetatori care au găsit atât membrele unei fetițe de aproximativ 5-6 ani, cât și trupul incendiat. Aceștia au reconstituit un portret robot al fetiței ucise, iar ulterior, chipul reconstituit de către anchetatori a fost transmis în media pentru a fi recunoscut.

Potrivit surse Antena3, cea care a alertat autoritățile a fost o rudă care ar fi recunoscut chipul fetiței și care locuia aproape de familie. Aceasta ar fi făcut legătura cu niște certuri pe care le-ar fi auzit în casa fetiței cu privire la un plan pe care ar fi trebui să îl facă și ce să spună că ar fi pățit copilul.

Drept urmare, femeia s-a speriat și a mers imediat la Poliție, unde a denunțat familia și a povestit toate informațiile pe care le deținea.

Deși la început nu a recunoscut nimic, bărbatul a declarat ulterior că fetița ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, moment în care acesta s-a speriat foarte tare și nu a știut ce să facă.

Mama fetiței se afla în maternitate

În timpul tragediei, mama se afla în maternitate, născându-l pe cel de-al treilea copil al familiie, aceasta având fetița de 4 patru ani și încă un băiețel de 3 ani. Bărbatul le-a explicat anchetatorilot că tragedia a avut loc atunci când femeia se afla în maternitate. Micuța ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit la cap, impact care ar fi fost fatal, potrivit declarațiilor făcute de bărbat.

Potrivit criminaliștilor, bărbatul nu a solicitat ajutorul nimănui, el singur dorind să scape de cadavru. Acesta l-ar fi pus într-o valiză, tranșat, și l-a dus pe câmp, unde l-ar fi lăsat. Deși trupul a fost găsit incendiat, tatăl vitreg al micuței susține că nu el i-a dat foc.

Anchetatorii au adunat imaginile video surprinse de toate camerele de supraveghere din zonă și au colaborat inclusiv cu autoritățile din Ungaria. Mărturiile bărbatului urmează să fie analizate în continuare în timp ce, astăzi, va avea loc o reconstituire a faptelor în apartamentul familiei.

În acest moment, cei doi copilași, unul de 3 ani și un bebeluș, se află în grija Direcției pentru Protecția Copilului, mama urmând a fi audiată chiar astăzi, potrivit antena3.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI