Fetița găsită tranșată și arsă lângă un cimitir din Arad a fost identificată. Cine este principalul suspect al acestei crime odioase

Fetița găsită tranșată și arsă lângă un cimitir din Arad a fost identificată. Cine este principalul suspect al acestei crime odioase
Fotografia reconstituită cu fetița omorâtă Sursă poză: observatornews.ro

Apar informații de ultimă oră în cazul crimei care a îngrozit din nou România. Potrivit anchetatorilor, identitatea fetiței găsită cu trupul tranșat și ars a fost descoperită, iar părinții acesteia au fost găsiți și conduși la sediul Poliției pentru audieri.

Corpul unei copile, găsit lângă un cimitir

Au fost momente de groază, sâmbătă, atunci când un bărbat care își plimba câinele a descoperit pe un teren de lângă cimitirul din Arad trupul neînsuflețit al unui copil, care era ars și tranșat. Acesta a anunțat imediat Poliția, care s-a deplasat la fața locului, demarând o întreagă anchetă pentru descoperirea vinovaților.

Potrivit procurorilor, trupul fetiței ar fi fost găsit lângă cimitirul din localitatea Bujac, Arad, iar anchetatorii ar fi declarat că ar fi vorba despre un copil în vârstă de opt ani. Oamenii legii au ajuns la fața locului unde au găsit mai întâi talpa unui picior uman ars, iar la aproximativ 100 de metri distanță, a fost găsit trupul fără picioare.

După ce cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, procurorul de caz, Pavel Palcu, a oferit pentru Agerpres primele informații potrivit raportului expertizei medicale, care a indicat că trupul identificat este al unei fetițe cu vârsta de 5 – 6 ani, victima unor violențe puternice.

Potrivit specialiștilor, moartea micuței ar fi fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom.

În urma cercetărilor, procuroru de caz a susșinut că incendierea copilei s-a făcut cu scopul de a ascunde identitatea cadavrului și a agresiunii, dar din fericire, specialiștii au reușit să identifice chipul fetiței, fiind astfel o dovadă concludentă în reținerea principalilor suspecți ai crimei.
„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a anunțat procurorul, la scurt timp după descoperirea terifiantă.

Tatăl vitreg, principalul suspect al crimei

Dispariția fetiței de acasă nu a fost anunțată nici după trecerea a 48 de ore, motiv pentru care procurorii au pornit de la premisa că vinovații ar putea fi chiar rudele copilei. În cursul zilei de ieri, Poliția a distribuit mai mute poze cu trupul și chipul reconstituit al copilei, în speranța că cineva o va recunoaște și va putea oferi mai multe indicii pentru descoperirea familiei.

Potrivit descrierii, fetița avea vârsta de 5, 6 ani, înălțime 110-120 de centimetri, ochi bruneți, păr șaten cu lungimea de 25 de centimetri.

În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la părinții copilei acasă, iar principalul suspect al crimei este chiar tatăl vitreg al micuței. Atât mama copilei, cât și bărbatul au fost duși la audieri, urmând ca declarațiile lor să fie analizate. Fetița mai avea un frățior acasă, însă momentan nu se știe care va fi soarta acestuia.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI