Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta. De ce a ucis-o, fără milă, pe profesoara de psihologie

Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta. De ce a ucis-o, fără milă, pe profesoara de psihologie
Criminalul ce la Cernavodă și-a recunoscut fapta

Criminalul de la Cernavodă a recunoscut într-un final fapta. Acesta a ucis pentru că avea nevoie de bani. Bărbatul le-a povestit procurorilor ce s-a întâmplat pas cu pas, cum a intrat în apartamentul profesoarei și cum a omorât-o.

Criminalul de la Cernavodă și-a recunoscut fapta

A fost o noapte lungă la Constanța pentru anchetatori cu ore întregi de audieri. La finalul lor, oamenii legii au reconstituit filmul crimei, exact așa cum s-a întâmplat. Prin urmare, criminalul a fost dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Cosmin Hărăbor este bărbat ce s-a dus la profesoare de psihologie cu gândul să o jefuiască.

Acesta avea planul bine pus la punct. Știa ce are prin casă deoarece în urma cu puțin timp îi făcuse câteva lucrări. I-a bătut la ușă, a spus că are drum până la mașina și ar vrea, dacă se poate, să lase câteva lucruri pentru puțin timp.

Cand a intrat în holul apartamentului, în ideea de-a o îndepartă de el ca sa poată să sustragă cheia și să revină ulterior s-o jefuiască pe timpul nopții, i-a cerut un pahar cu apă. I-a adus victima un pahar cu apă, s-a întors prea repede din bucătarie, i-a spus că dorește ulterior un pix și hartie ca să completeze o declarație pe proprie raspundere pentru că s-a facut târziu (era deja ora 7-8 seara) și să nu-l oprească poliția, vezi doamne, să-l ia la întrebari. Și atunci, când a plecat ea in sufragerie, a profitat de ocazie și a încercat să desfacă de pe inel cheia apartamentului, cheia de la ușa apartamentului, a spus procurorul Zafer Sadâk.

A ucis pentru că avea nevoie de bani

În acel moment, Cristina Palu s-a întors din sufragerie și l-a văzut pe bărbat. Femeia a început să țipe, iar în acel moment, bărbatul a tăbărât pe ea. Profesoara a murit sufocată, iar criminalul habar nu avea. Inițial a crezut că a leșinat, însă după câteva minute și-a dat seama că nu își mai revine. Atunci s-a gândit să facă altceva pentru a scăpa de autorități.

Avea asupra o chingă într-o sacoșă. A luat chinga respectivă, a strangulat-o pe victimă cu chinga, a culcat-o la sol, la podea și acolo a încercat s-o lege de gât și de picioar în același timp, așa încât s-o impiedice să vorbească și să mai facă orice fel de gesturi de apărare.Ca sa deruteze cumva organele judiciare, a fost ideea creeri unui scenariu al unui viol nereusit. A dezbrăcat-o pe victimă parțial, a legat-o de ambele mâini la spate cu niste șoricei de plastic, după care, câteva ore a rămas în apartament pe intuneric, a mai spus Zafer Sadâk.

Cosmin a plecat spre casă cu 500 de lei, cheile casei și a mașinei, trei carduri bancare și un telefon. Acum este acuzat de omor calificat și tâlhărie. Bărbatul riscă închisoarea pe viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI