Criminalul de la Caracal și-ar fi fotografiat victimele. Polițiștii au ridicat un aparat foto din casa acestuia

Criminalul de la Caracal și-ar fi fotografiat victimele. Polițiștii au ridicat un aparat foto din casa acestuia

Noi informații legate de cazul din Caracal ies la iveală! După cele trei zile de percheziții, la casa groazei, anchetatorii au descoperit mai multe probe. Astfel, în urma verificărilor efectuate, au fost ridicate mai multe „categorii de urme criminalistice”. Pentru anchetatori urmează, luni – 5 august, cea de-a patra zi de cercetări la casa lui Gheorghe Dincă.

Aparat foto, printre probele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă

După perchezițiile care s-au efectuat în ultimele zile, pe proprietatea din Caracal a bărbatului de 66 de ani, au fost găsite mai multe probe. Conform informațiilor apărute, polițiștii ar fi ridicat din casa lui Gheorghe Dincă și un aparat foto, ceea ce duce cu gândul că acesta și-ar fi fotografiat victimele. După cea de-a treia zi de verificări, au mai fost preluate și fire de păr, urmând a se verifica dacă aparțin celor două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe care Gheorghe Dincă le-a omorât, așa cum a declarat el în fața anchetatorilor.

„Au fost ridicate mai multe categorii de urme criminalistice”

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au anunțat că vor continua cercetările la fața locului.

Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare.”, se arată în comunicatul DIICOT, după cea de-a treia zi de percheziții la domiciliul suspectului principal.

Criminalul din Caracal a explicat cum a reușit să incinereze până la cenușă cadavrul Alexandrei Măceșanu. Vecinii îi susțin mărtuira
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției celor două tinere

Astăzi, 5 august, anchetatorii au revenit la casa din Caracal pentru a continua verificărilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI