Cercetările în casa criminalului din Caracal continuă și azi. Dincă le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

Cercetările în casa criminalului din Caracal continuă și azi. Dincă le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificări pentru anchetatori în cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni – 5 august, în casa lui Gheorghe Dincă, pentru continuarea cercetărilor. Aceștia încercă astfel să afle dacă, în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, mai există și alte victime.

A patra zi de cercetări în casa criminalului din Caracal

Anchetatorii au revenit, luni – 5 august, în casa groazei din Caracal, pentru a efectua noi verificări. Cercetările au loc, după ce duminică aceștia au ridicat mai multe probe din acest loc. Potrivit antena3.ro, câteva fire de păr care nu aparțin Luizei Melencu sau Alexandrei Măceșanu deschid noi piste pentru anchetatori. Se încearcă astfel să se afle dacă numărul victimelor este mult mai mare, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă.

Probe noi în cazul Caracal! Ce s-a descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă?
Probe noi în cazul Caracal! Ce s-a descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă?

În cea de-a patra zi de verificări, antena3.ro arată că cel puțin 60 de polițiști și ofițeri, de la Serviciul Omoruri din Capitală, coordonați de trei procurori de la Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism vor ajunge la casa lui Dincă pentru noi săpături, asta după ce duminică la ora 17:00, s-a tras linie, pentru că probele găsite în cele trei zile au fost ambalate și sigiliate, iar apoi au fost trimise în Capitală.

Duminică, au fost efectuate verificări în podul casei, dar și în curtea locuinței, care are o suprafață de aproximativ cinci hectare. Au fost strânse probe din podul casei, dar și haine, care au fost găsite pe un câmp dintre Caracal şi Caracal, care potrivit primelor informații nu ar aparține Luizei sau Alexandrei. Gheorghe Dincă s-a aflat și el alături de anchetatori la percheziții, la casa sa din Caracal, iar după finalizarea lor el a fost dus în arestul IPJ Olt.

Noi declarații făcute de Gheorghe Dincă despre victimele sale

Potrivit declarațiilor oferite de avocatul lui Dincă, bărbatul nu o cunoștea pe Luiza Melencu, însă a luat-o la ocazie, crezând că este o „femeie ușoară”. El i-a aruncat acesteia bani pe banchetă.

„Mi s-a părut o femeie ușoară. Am crezut că e prostituată, de-asta i-am dat bani, crezând că va accepta să întreţină relatii sexuale cu mine”, a povestit Dincă, potrivit Observator, citat de spynews.ro. Aceeași atitudine a avut-o și față de Alexandra Măceșanu.

Foto: Facebook (Christian Sabbagh)