Crimă teribilă la Bacău după un accident rutier. Bărbat, ucis cu sălbăticie de șoferul mașinii avariate. Cum s-au petrecut scenele de groază

Crimă teribilă la Bacău după un accident rutier. Bărbat, ucis cu sălbăticie de șoferul mașinii avariate. Cum s-au petrecut scenele de groază
Poliția a intervenit la fața locului

O crimă înfricoșătoare a avut loc în Bacău după un accident de circulație minor dintre o dubă și un autoturism. Inițial, la fața locului a izbucnit un scandal teribil generat de proprietarul mașinii lovite, iar ulterior, conflictul s-a transformat într-o cirmă. Scenele violente au avut loc chiar în dreptul unei școli, sub privirile speriate ale mai multor copii.

Final tragic pentru un șofer nevinovat

Violența în spațiul public a depășit orice limită, astfel că siguranța cetățenilor este în pericol în orice moment. Un caz tulburător a avut loc în urmă cu câteva ore, atunci când un șofer a pierdut pentru câteva secunde direcția autoturismului și a atins oglinda unei dube.

Revoltat de neatenția șoferului și de paguba pricinuită, șoferul mașinii de marfă a ieșit din mașină, însoțit de un alt bărbat, moment în care i-a aplicat șoferului vinovat de accident o lovitură puternică ce l-a doborât instant. Actul violent s-a petrecut lângă o școală în jurul căreia se jucau mai mulți copii

La fața locului, martorii au solicitat intervenția medicilor, însă din păcate, aceștia au găsit victima fără semne vitale, fiind declarat decesul. Sora bărbatului ucis s-a preznetat la locul tragediei și este sfâșiată de durere.

Femeia le-a povestit polițiștilor că este al doilea frate pe care îl pierde în decursul unei singure luni. În urma tragediei, oamenii legii au făcut rost de înregistrările surprinse de camerele de supraveghere ale școlii, identificându-i pe agresori. Aceștia au fost duși la audieri, în timp ce un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat ancheta.

„Din câte am înţeles, domnul care a decedat a lovit maşina unui tip cu Ford Transit, după care ăla s-a dat jos şi l-a bătut. Poliţia e la Școala 10 să facă rost de imagini de pe supraveghere”, a povestit un bărbat prezent acolo.

Cioban, ucis în bătaie de un tânăr de 24 de ani

O altă crimă terifiantă a avut loc în Botoșani, acolo unde un cioban a fost bătut cu sălbăticie până la ultima suflare, fiind lăsat să zacă într-o baltă de sânge.

Potrivit primelor informații, bărbatul de 66 de ani avusese la începutul săptămânii o ceartă cu un tânăr de 24 de ani, acesta din urmă fiind principalul suspect al tragediei.

Potrivit anchetatorilor, o posibilă ipoteză a acestei crime ar putea fi izbucnirea unui conflict pe fondul consumului de alcool.

„Întrucât bărbatul de 66 de ani prezenta leziuni la nivelul corpului, a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.