Copilă de 14 ani din Bihor, ucisă cu sânge rece de un bărbat de 28 de ani. Familia adolescentei este în stare de șoc

Copilă de 14 ani din Bihor, ucisă cu sânge rece de un bărbat de 28 de ani. Familia adolescentei este în stare de șoc
Medicii legiști, ajunși la fața locului

O crimă sângeroasă a avut loc în localitatea bihoreană Ciocaia, acolo unde o adolescentă de 14 ani și-a găsit sfârșitul tragic. Vinovat pentru tragedie este un bărbat de 28 de ani, căruia polițiștii nu i-au dat de urmă nici până la această oră. Copila a fost găsită în stare inconștientă de către rude, acestea fiind în stare de șoc.

Destin distrus de un bărbat în câteva minute

O familie din Bihor trăiește o drama de nedescris, după ce mezina familiei a fost ucisă mișelește de un bărbat de 28 de ani. Potrivit primelor informații, tânărul încerca să o curteze, însă copila a refuzat să-i accepte avansurile, moment în care acesta ar fi lovit-o puternic la cap, provocându-i moartea. Adolescenta a fost găsită în stare de inconștiență chiar de către membrii familiei, care au solicitat imediat intervenția Ambulanței.

La fața locului au sosit mai mulți medici, însă în ciuda eforturilor depuse de aceștia, au fost nevoiți să declare decesul copilei. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, acolo unde va fi efectuată autopsia. Crima a avut loc, marți dimineața, în jurul orei 11:00, moment în care un apel la 112 a alertat autoritățile.

Mai multe mașini de Poliție au plecat în căutarea criminalului, însă acesta a fost de negăsit.
Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, a declarat marţi seară, pentru Bihoreanul, că autorul crimei este căutat şi a fost dat în consemn la frontieră.

„În dimineaţa zilei 22 martie, poliţiştii oraşului Săcuieni au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că în localitatea Ciocaia, care aparţine de Săcuieni, a fost găsită o persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni la nivelul capului.

Victima a fost găsită în interiorul locuinţei proprii. Ancheta în caz este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. În prezent se efectuează cercetări pentru găsirea autorului, acesta fiind dat în consemn la frontieră.

Cauza exactă a decesului copilei va fi stabilit de medicii legişti, în urma efectuării necropsiei”, a transmis procurorul, subliniind că în acest caz a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru omor.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe