Crimă odioasă în Bihor. O mamă a nouă copii, ucisă fără milă de propriul soț. Cum a procedat acesta

Crimă odioasă în Bihor. O mamă a nouă copii, ucisă fără milă de propriul soț. Cum a procedat acesta
O mamă a nouă copii, ucisă fără milă de propriul soț

Un bărbat din Bihor a fost arestat preventiv duminică. Acesta este acuzat că și-a ucis soția, apoi ar fi ascuns cadavrul. Pentru a fi sigur că nu va fi găsit, a îngropat trupul neînsuflețit pe malul unui râu. Femeia avea 56 de ani și era mama a 9 copii.

Mamă ucisă de propriul soț

Se pare că bărbatul ce a comis crima odioasă este din Tinca. Fapta criminalului a fost descoperită sâmbătă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. În aceeași seară au găsit și corpul victimei. Pe bărbatul vinovat l-au reținut pentru 24 de ore. Duminică a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuza de omor și riscă ani grei de închisoare. Pentru a nu fi suspectat, criminalul a încercat să ascundă cadavrul departe de ochii lumii. Cu toate acestea, oamenii legii l-au găsit îngropat pe malul Crișului Negru. Zona respectivă se află între Tinca și Belfir.

„Corpul victimei a fost îngropat într-o pătură. Prezenta multiple lovituri la nivelul capului”; explică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Pe corpul femeii erau vizibile mai multe lovituri la nivelul capului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor. Aici urmează să fie efectuată necropsia, pentru a afla cu exactitate cauza morții.

Victima avea 9 copii de crescut

Femeia ce a fost ucisă era și mama a nouă copii, însă bărbatul nu a ținut cont de acest lucru. Deocamdată, se crede că femeia ar fi ucisă vineri de către soțul ei. Acesta ar fi lovit-o de mai multe ori cu o bâtă în zona capului. Din cauza loviturilor puternice, femeie a decedat. Acesta a „împachetat” cadavrul în pătură și l-a îngropat. Bărbatul ce este acuzat de omor are 67 de ani.

Corpul femeii a fost găsit de un echipaj complex de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Bihor. La fața locului au fost prezenți și criminaliștii, coordonați de procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului”, a declarat, duminică, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

În continuare, anchetatorii urmează să lămurească circumstanțele în care s-a comis fapta.

 „Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 de ani, a fost reţinut sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a mai spus Vidican.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI