Crimă înfiorătoare într-un apartament! Bărbat ucis și părăsit într-o baltă de sânge

O crimă terifiantă a avut loc în nord-estul Republicii Moldova, orașul Soroca. Polițiștii au identificat trupul fără viață al unui bărbat în vârstă de 52 de ani.

A murit în chinuri

Potrivit autorităților, bărbatul a fost găsit mort, trântit pe podea, într-o baltă de sânge. Crima înfiorătoare a avut loc în cursul zilei de ieri, chiar în apartamentul bărbatului din orașul Soroca.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit identitatea bărbatului și vârsta (52 de ani), iar medicii-legiștii au depistat pe trupul acestuia mai multe urme de violentă, inclusiv o rană în regiunea gâtului.

În prezent, a fost identificat un suspect, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care acum se află în arestul poliției pentru 72 de ore. La această oră, autoritățile cercetează cazul pentru a descoperi toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a ucis vecinul, iar apoi a anunțat poliția

Tot în zona de nord a Republicii Moldova a avut loc o crimă macabră. Un tânăr de 19 ani și-a omorât vecinul, iar apoi a sunat la poliție să-și reclame crima. Tragedia s-a petrecut în urma cu 2 zile, în raionul Ocnița.

Vineri, în jurul orei 03:52, poliția a fost apelată chiar de criminal, pentru a-și mărturisi fapta. Acesta le-a povestit oamenilor legii că totul s-a petrecut în urma unui conflict care a degenerate într-o oribilă crimă. Totul s-a petrecut într-o localitate din raionul Ocnița, iar denunțul a fost salvat în registrul de evidență a informațiilor care proves infracțiunile și incidentele.

Potrivit declarațiilor băiatului, acesta se afla în stare de ebrietate atunci când a izbucnit conflictul cu victima sa. Totul a pornit de la un conflict mai vechi, care a condus la violență fizică și maltratare. Se pare că după o bătaie puternică, criminalul a scos un cuțit pe care îl avea în posesie și a început să-I aplice victimei sale lovituri de cuțit în diferite zone ale corpului, acestea fiindu-I în cele din urmă fatale.

La fața locului au ajuns un echipaj de poliție, procurorul de serviciu și medicul legist, însă prea târziu pentru a mai salva victima. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a decedat pe loc, iar specialiștii de la Medicină Legală așteaptă rezultatele de la expertiza medico-legale, pentru a stabili cu exactitate cazele decesului.

Poliția a dechis un dosar penal pe numele criminalului, acesta fiind reținut pentru 72 de ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI