Tânără de 18 ani, ucisă de iubitul ei, în Satu Mare. Gestul bărbatului, după crimă

Tânără de 18 ani, ucisă de iubitul ei, în Satu Mare. Gestul bărbatului, după crimă
Un tânăr de 21 de ani și-a ucis iubita pe câmp

Polițiștii din Maramureș au reținut, joi, un tânăr în vârstă de 21 de ani acuzat că, în noaptea de 5 spre 6 martie, a privat de libertate o fată de 18 ani, a dus-o pe un câmp arat unde a lovit-o cu cu pumnii şi cu obiecte contondente, iar apoi a înnecat-o în apa unui şanţ. Pentru a ascunde urmele infracțiunii inculpatul a îngropat pe câmp cadavrul victimei, telefonuș şi alte bunuri ale acesteia, apoi a încercat să fugă din ţară.

Tânărul a fost prins la vamă

Tânărul a fost încătușat, iar anchetatorii l-au dus la spital pentru expertiză psihiatrică după ce și-a recunoscut fapta, în momentul în care a fost prins la graniță încercând să treacă vama pe la punctul de frontieră Petea. În cele din urmă, inculpatul le-a arătat polițiștilor locul unde a ascuns cadavrul.

„În noaptea de 5/6 martie 2020, în apropierea localităţii Dorolţ, din judeţul Satu Mare, prin aceleaşi mijloace de constrângere, inculpatul a condus victima pe un câmp arat, unde a exercitat asupra ei acte de violenţă fizică, lovind-o cu pumnii şi cu obiecte contondente, iar apoi, inculpatul a suprimat viaţa victimei înnecând-o în apa unui şanţ. În vederea ascunderii urmelor infracţiunii inculpatul a îngropat pe câmp cadavrul victimei, telefoanele acesteia şi alte mijloace de probă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Fata era o elevă cu rezultate bune la învățătură

Fata de 18 ani, eleva unui liceu din Baia Mare, era dată dispărută și căutată de polițiști. Ea locuia singură într-o garsonieră din oraș, și ultima dată a vorbit cu părinții în data de 5 martie, când a ieșit de la școală, după care nu a mai răspuns la telefon și nu a mai ajuns acasă. De-a dreptul îngrijorați, părinții au anunțat dispariția fetei la autoritățile locale.

Carmen, tânăra ucisă din Satu Mare
Carmen, tânăra ucisă din Satu Mare

 „A așteptat vineri să vină acasă și când a văzut că nu vine cu autobuzul, s-au gândit că ceva nu e bine. A sunat prietena și a zis că joi era supărată și ceva nu-i în regulă cu ea”, a declarat Florea Huja, unchiul fetei.

Carmen era elevă în ultimul an la Colegiul „Mihai Eminescu” din Baia Mare și era apreciată de profesori pentru parcursul școlar remarcabil. Visul ei era să ajungă studentă la Filologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI