Un șofer a scuipat un alt conducător auto, în trafic, în Capitală. Poliția a luat măsuri imediat

Un șofer a scuipat un alt conducător auto, în trafic, în Capitală. Poliția a luat măsuri imediat
Un șofer a scuipat un alt conducător auto, în trafic, în Capitală. Poliția a luat măsuri imediat

Șoc în trafic! Un conducător de motocicletă a scuipat în plin trafic un alt conducător auto. Vestea a venit pe rețelele de socializare, postată de chiar de către cea căreia i s-a întâmplat asta.

Un șofer a scuipat un alt conducător auto, în trafic, în Capitală

Un gest șocant al unui conducător de motocicletă a scandalizat opinia publică. Acesta a scuipat o femeie, aflată într-o mașină, cu geamul deschis. Informația a fost postată de aceasta pe Facebook. ”Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în mașină, pe geamul pe care îl aveam de schis. Am tras mașina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipat pe față, pe haine. Sunt în stare de șoc! Nu știu ce am de făcut”, a scris femeia pe Facebook.

Imediat, mesajele internauților au început să curgă, îndemnând-o pe femeie să sune la Poliție. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat:

”În urma postării pe rețele de socializare a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, polițiștii bucureșteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puțin de 30 de minute de la sesizare. Bărbatul a fost depistat în trafic de polițiști ai  Secției 18 și condus la audieri la Secția 21, competentă teritorial. În acest moment se desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept”.

Un pacient cu coronavirus i-a scuipat pe medici

Se pare că scuipatul pe alții, în plină pandemie de coronavirus, nu este caz singular. Reamintim că s-a întâmplat asta și în cazul unui pacient infectat cu coronavirus, care i-a scuipat pe medici, la spitalul ”Victor Babeș”. Astfel că, managerul spitalului a decis că va depune plângere pe numele pacientului.

”Să se facă bine, să-l externăm și apoi vom depune plângere. O vom face după ce va ieși bine, pe picioare, sănătos și vesel din spital”, a declarat Imbri. El a mai precizat că medicii nu au fost în pericol, au purtat echipamente corespunzătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI