Crimă în stil mafiot, la Galați. Ce a recunoscut femeia care ar fi comandat uciderea soțului, în fața polițiștilor

Crimă în stil mafiot, la Galați. Ce a recunoscut femeia care ar fi comandat uciderea soțului, în fața polițiștilor
Cine era femeia din Maramureș care și-a ucis copil de 10 ani, în fața celui de 4. Caz șocant, în România

Se pare că începutul de an nu a fost de bun augur pentru o femeie din  localitatea Buciumeni, județul Galați. Femeia, acum inculpată, a vrut să-i aplice o pedeapsă concubinului, dar ceea ce s-a întâmplat mai departe, parcă este scos din filmele cu mafioți.

Crimă în stil mafiot, la Galați

Crima  s-a produs în localitatea Buciumeni, din județul Galați, în ultima zi a anului 2019, fiind anunțată ulterior la numărul unic de urgență 112, drept un accident casnic. Femeia de 32 de ani i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul, un italian de 62 de ani, mort în locuință. Anchetatorii au extins cercetările în momentul în care au descoperit, miercuri, mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului.

În urma cercetărilor efectuate și găsirea celor trei suspecți în cazul crimei la comandă de la Galați, Instanţa a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat pe numele celor trei. Anchetatorii spun că femeia ar fi scos din buzunar 2.500 de lei ca să scape de soț și că cei doi bărbaţi l-au bătut pe italian, în timp ce soţia lui plecase de acasă, la părinţi.

Ce a recunoscut femeia care ar fi comandat uciderea soțului, în fața polițiștilor

Conform anchetatorilor, femeia a recunoscut, în cele din urmă, că a plătit doi bărbaţi să îl snopească în bătaie pe soţul ei, unul dintre agresori fiind amantul femeii, dar nu să îl omoare. Femeia a declarat că ar fi trebuit să fie o ”pedeapsă” pentru el deoarece atunci când consuma alcool devenea violent şi o bătea.

În urma efectuării necropsiei, bănuielile anchetatorilor au fost adeverite, italianul a murit din cauza loviturilor încasate. Cea care ar fi comandat asasinatul a fost chiar soţia acestuia. Femeia ar fi plătit celor doi agresori, de asemenea locuitori ai comunei, fără ocupaţie suma de 2.500 de lei. Nu se ştie deocamdată ce declaraţii au dat suspecţii şi dacă şi-au recunoscut fapta. Cert este că toți 3 au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de omor calificat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI