Crima care a șocat România la final de 2021. Femeie de 28 de ani, împuşcată în cap în Braşov

Crima care a șocat România la final de 2021. Femeie de 28 de ani, împuşcată în cap în Braşov
Tânăra lucra în cadrul IPJ Brașov

Brașov, 31 decembrie 2021. Va fi o zi pe care locuitorii orașului nu o va uita curând, și nu pentru artificiile din noaptea de Revelion. Din păcate finalul de an aduce și o tragedie îngrozitore în Brașov. O tânără de 28 de ani, spun reprezentanții poliției județene, a fost găsită împușcată în cap, într-un apartament, anunță IPJ Brașov.

Drama care a îngrozit locuitorii orașului

Ca noi toți, și locuitorii Brașovului se pregăteau de ultima zin din an, dar totul s-a schimbat după ce polițiștii de la IPJ Brașov au anunțat tragedia dintr-un apartament din localitate.

Conform acestora, o tânără de doar 28 de ani a fost găsită împușcată în cap, într-un apartament din localitate. Primele informații presupun un suicid, spun reprezentanții IPJ Brașov, urmând să se investigheze cauzele și condițiile în care s-ar fi produs presupusul suicid.

„O persoană de sex feminin a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, conform Newsbv.ro.

Tânăra s-a sinucis de ziua ei. Lucra în cadrul IPJ Brașov

După constatarea decesului, au mai apărut și alte informații despre identitatea tinerei din Brașov. Reprezentanții IPJ Brașov spun că tânăra fusese angajată ca ofițer de poliție în cadrul IPJ. Astăzi ar fi împlinit 29 de ani.

Femeia lucrase în departamentul de Resurse Umane, ulterior fiind încadrată ca ofiţer la Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. Reprezentanții instituției spun că tânăra, pe numele ei Tănăsache Sabina-Alexandra, ar fi folosit pistolul din dotare la comiterea suicidiului, lăsând în urma sa și un bilet de adio soțului, care este, de asemenea, angajat în cadrul SICE, din localitate.

Femeia se afla în structura IPJ Brașov de cinci ani, iar la ultimele evaluări psihologice rezultatele ar fi fost pozitive, nedând niciun semn că ar fi avut probleme.

Testarea psihologică a tinerei, conform reprezentanților IPJ Brașov, a avut loc în luna ianuarie a acestui an. Reprezentanții IPJ Brașov au ajuns la fața locului, după ce au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Deși se presupune că ar fi vorba de un suicid, anchetatorii spun că vor cerceta toate cauzele, pentru a vedea dacă a fost într-adevăr vorba de sinucidere, sau dacă este vorba de o crimă. Anchetatorii au mai declarat că, după ce se vor concluziona cauzele, vor emite un nou comunicat cu privire la tragedia tinerei de doar 28 de ani.